Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                             MAKKOSEN BLOGI 25.3.2006

Tervehdys kaikille. Ensimmäistä kertaa päiviin on sellainen hetki että voi kirjoittaa tätä blogia, mutta ei ole kyllä mitään shokeeraavaa kerrottavaa.

Muutamat lähipäivät on mennyt kuin horroksessa,ei olla nukuttu kunnolla, ei syöty kuin satunnaisesti mitä sattuu ja kokoajan on pitänyt juosta jossakin. Nyt alkaa näyttämään töiden suhteen valoisammalta kun ei tarvitse tehdä yhtäaikaa aamu ja iltavuoroja vaan nyt ilmeisesti alamme elämään listan mukaan. Vaimoni ja kavereita kävi baarin avajaisissa, oli tosi mukava nähdä heitä, tosin tuli kova koti-ikävä kun lähtivät pois...Olis mukava nähdä lapsia niin ikävä vähän hellittäis.

Ihmiset ovat ottaneet meidän baarin vastaan positiivisesti, muutaman ihmisen kanssa jutellut ja he ovat aikoneet ottaa punawuoren kantapaikakseen. Äänentoisto on alakerrassa tosi hyvässä kunnossa ja samoin valaistus, joten edellytyksiä hyville bileille on.

Juttelin eilen portsareiden kanssa että mitä ihmiset ovat olleet mieltä baarista? Sanoivat että moni pelkää kameroita...pelko on turhaa, koska ei robottikamerat aina kuvaa ja kuvaus keskittyy kilpailijoiden toiminnan seuraamiseen! Kymmeneen asti illalla olisi tänään vapaata, ajattelin että mikäli onnistuu niin lähden tomasin kanssa jakamaan baarin vapaalippuja kaupungille. Kirjoittelen taas ku jotain kerrottavaa!
 

©2020 Baari - suntuubi.com