Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                             MAKKOSEN BLOGI 5.4.2006

Morjensta vaan!

Alkuviikko on menny kuin lentäen, viikkovastaavana olen ollut ja mielestäni muutoksia on saatu aikaan. Kotoa tuli mukava maili ja hieman koti-ikävä helpotti.

Tänään meillä on baarissa Danielin järkkäämät hip hop bileet, olin mukana loppujärjestelyissä. Oli ensimmäistä kertaa plus-miinus-äänestys, jossa tuli jo ihan asiapitoista tekstiä. Tähän asti on ollut vähän diipadaapa juttuja.

Itse tiedän tällä hetkellä jo kenelle seuraavalla kerralla miinukseni annan...voihan se tosin muuttua tässä välillä ja kuka tietää mitä tässä viikon aikana taas tapahtuu!! Uusi asukas Olivia on ollut ihan asiallinen tyyppi, aika hiljainen mutta voi kuvitella jos itse tulisi tässä vaiheessa kisaan mukaan niin olisi aika outoa.

Joo no eipä mulla taas muuta, muuten vaan ajankuluksi näppäilin!!

Kolme koiraa väitteli ominaisuuksistaan. Puudeli väitti olevansa maailman kaunein, dobermanni maailman voimakkain ja bulldoggi maailman rumin. Jotta asiaan saataisiin ratkaisu, niin koirat päättivät mennä Jumalan puheille.

Ensimmäiseksi taivaan portille meni puudeli. Se tuli hetken päästä takaisin ja iloitsi: -Minä olen maailman kaunein.

Sitten meni sisään dobermanni. Se tuli kohta ulos iloisesti huutaen: -minä olen maailman voimakkain.

Sitten oli bulldogin vuoro. Hetkisen päästä bulldoggi tuli alla päin portilta ja kysyi: -Kuka h**vetti on Matti-Esko Hytönen?