Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                             MAKKOSEN BLOGI 17.4.2006

No se on taas morjensta!!

Vissiin on taas viikko kulunut edellisestä blogista ja nyt ajattelin jotakin kirjoitella! Oon kyl niin huono kirjoittamaan, että saakohan tästä taas selvää mutta yritetään!

Takana on aika raskas viikko henkisesti. Pikku paperilappusesta tuli hirveä meteli. Ihmettelen vaan että kai jokainen tajuaa, että kaikilla on jotain spekulointia keskenään/mielipiteitä miten peli mahtaa edetä.

Ihan ekaksi haluaisin puuttua Hannan lausuntoihin livelähetyksessä. Hanna sanoi että ei olla Tomaksen kanssa hoidettu työtehtäviä, vois melkein sanoa että onpas Hannalla pokka kunnossa. Ollaan Tomaksen kans tehty kaikki paskahommat kuten joka työvuoro kerätty paskat ja roskat jätevarastoon, raahattu tynnyreitä edes takas. Sitten tehty normaalijuttuja, oltu myymässä ja Blokattu ym.ym

Eipä ole vielä tähän päivään mennessä näkynyt Hannaa muuta kuin listaan merkatuissa hommissa...

Jos hän itse ei voi työvuoronsa aikana edes leikata limesiivuja vaan senkin käskyttää muille tehtäväksi niin olisi ehkempä paras pitää suunsa kiinni toisten töistä.

On siinä ammattilaisissa pikkusen iso ero miten toimivat, ymmärtäähän sen että ottaa nuppiin neuvoa keltanokkia miten baarissa työskennellään, mutta se että jos Hannan toimintaa vertaa esim. Kajn toimintaan niin siinä on ero kuin yöllä ja päivällä.

Yhden kerran ollaan lähdetty "aikaisemmin" töistä, se tapahtui lauantaina. Mulla ja Tomaksella oli merkattu listaan työajaksi klo.13.00-02.00 (norm.vuoro 13-21)...Sk:n ravintolapäällikkö sanoi meille 23.30 että voimme lähteä jo pois...

Hanna kritisoi liittoja vastaan mutta kuka huomasi liven aikana kuiskauksen Kaj:lle että kenet pitäisi nimetä, onko se sitten ok kun sitä ei kirjoitettu lapulle??

Peten lähtöä on myös kyselty paljon. Jokainen täältä poistuu aikanaan, se kuuluu peliin.

Petestä tuli viikkojen aikana oikea ystävä, mutta ei se ystävyys tähän lopu!!

Vaimoa ja lapsia kova ikävä kuten aina. Onneksi s-posti kulkee niin saa kuulla kuulumisia!!

Joo mut nyt en napise enää...

Kirjoittelen taas joskus!!
 

©2020 Baari - suntuubi.com