Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                 KAJN BLOGI 1.4.2006

Taas on vierähtänyt noin viikon verran ja yhtäkkii huomaan etten ole kirjoittanut teille mitään. Anteeksia siitä mutt on ollut aikamoist rumbaa täällä ja varsinkin sen jälkeen kun mut nimitettiin yleisö-äänestykseen... eilen sitt kun vierailin netti-chat'iss iski sellainen fiilis ett nyt vaan on "pakko" (sillee positiivisesti) kirjoittaa blogia, ja yritänkin täss jotenkin vastata teidän kysymyksiin näin jälkikäteen.

Eli eli, mist lähetään... no ihan aluks voisinpa pikkasen vaikkapa kommentoida ett yleinen fiilils on periaatteess ihan jees. Se ett ylipäänsä jouduin äänestykseen tuli todellakin yllätyksenä mulle mutt samall täytyy muistaa ett me kilpaillaan kokoajan toisiamme kohtaan. Tuo tietysti jonkinverran epäuskottavuutta kaikkeen ja muihin kilpailijoihin kun samall täytyy luottaa niihin ja niitten tekemisiin. Pikkasen hämärä fiilis; vaan yks voi voittaa ne 40 tonnii mutt samall täytyy puhaltaa yhteen hileen. Raha on valitettavasti sellainen tekijä, ett tekee monet "hulluks" ja se tulee varmaan näkyä enemmän mitä kauemmin ollaan täällä.

Mun ja makkosen välit ovat kuitenkin ihan jees sanoisin, ett puhutaan kyll toisillemme mutt samall on kokoajan takaraivoss se tosiasia ett hänhän päätti pistää mut äänestykseen (luulenpa ett päätös tuli yllätyksenä kaikille muille, sellainen kuva saannut muitten kommenteista). Sill on nyt vaan vissiin "kovat piipuss" kuten yks netti-chat'tailija sen sanoi.Ja näen sen sillee ett hän pitää mut pahana vastustajana, jonka hän täll tavall haluaa eliminoida kisasta. Henkilökohtaisesti en ois pistänyt Makkosta vielä äänestykseen sillä näen ett hänell on annettavaa vielä meidän baarillemme, eli joukossamme on heikompia lenkkejä vielä mukana...

Baariss ja kilpailijoitten kesken on muutenkin ihan hyvää olla, ett oikeella asenteella ollaan mielestäni liikkeellä (ainakin suurin osa ;-) ). Moni on kysyny milt tuntuu olla "tumpeloitten kanss duuniss" (nyt lainasin ihan suoraan tekstiä yhdelt tyypilt, noi ei mun omat sanat, muista se) ja eihän mä voi vastata siihen mitään muuta ett ihan kivalle. Varsinkin niin kauan ku ei oo kiire. Yritän auttaa ja opastaa niin hyvin ku voin ja ehdin...

Tavalla miten porukka liikkuu baaritiskin sisällä huomaa ehkäpä parhaiten ettei monill on niin paljon kokemusta vielä, kaikki ovat vähän toisten tiellä ja ruhkaa syntyy helposti viinahyllylle, ku jokainen etsii sitä omaa pulloa. Ois mieleenkiintoista nähdä joku videopätkä ensimmäisest baarivuorost, mitä itte on joskus tehny, siin vast sähläystä olikin, sen muistan... mutt hauskaa on nytkin, ja kaikilla hirvee hinku päästä myymään. Silloin otan ihan mielellään askeleen taaksepäin ja annan muitten tehä trinksuja ja neuvon jos mult kysytään ;-)

Ett kaikkien kanss tullaan toimeen, vielä ei tullu hirveesti esiin mitään sellaisia puolia muiss kilpailijoiss, jota ei voi sietää. Täytyy muista ett ollaan kaikki erilaisia ja sen täytyy kunnioittaa. Ei elämä on sen kummallisempaa täll puolell kameralinssiä kun toisella; jonkun kanss vaan synkkaa ehkäpä paremmin kun jonkun toisen kanss.

Otetaan nyt esimerkiks Hanna; me tullan hyvin toimeen sekä tiskin sisällä ett sen ulkopuolella mutta meillä ei oo mitään juttua menoss, sori jos nyt katkaisin niiltäkin huhuilta siivet... Osasyy ett ajatellaan työnteosta suht koht samalla tavalla johtuukin varmasti siitä, ett molemmilla jonkinverran kokemusta alalta.

Sitt miten tuotanto on meit leikattu on sitt ihan toinen juttu. Multa esimerkiksi kysyttiin, onko mulla on paljon kavereita, ku näytän sillee etten koskaan hymyile ja olen muutenkin tyly kaveri!? Siihen täytyy vaan vastata etten usko, ett pärjäisin niin hyvin kun kuitenkin pärjään baarihommiss ja palveluammatissa, jos todellakin olisin jonkinlainen ruttu-naama... Ett kavereita on, ja hymy on oikeesti aika herkässä ;-)

Sitt tuli myöskin paljon kysymyksiä siitä, ett mitä jos jään tänne ja voitan ne 40tonnia... jaa... oikeesti en ole miettinyt asiaa niin pitkälle vielä, onhan niit haaveita mitä vois ehkäpä osan toteuttaa voittorahoilla. Omasta baarist en välttämättä haaveillut ennen kun tulin tänne mutt nyt sekään ei tunnu mahdottomuudelta; täytyy vaan löytää se oikea juttu, oikea paikka ja missä ittekki vihtyy. Siin onkin varmaan ne perusjutut ett sais baarin toimimaan. Ja oikea henkilökunta, niitä ei saa koskaan unohtaa! Mutt täll hetkell tuntuu ehkäpä loogisempaa tehdä töitä jollekin muulle, saada enemmän kokemusta ja vastuuta. Alalla viihdyn mutta eteenpäin täytyy pyrkiä, jos niin sanotaan.

Kotioloista sen verran että siellä odottaa pikkunatiainen ja daami, en oo kihloissa... pojan kanss puhun ruotsia, ja vanhempien kanssa.

Ett sellaist, noin lyhyesti... toivottavasti nyt vastailin suurin piirtein kaikkiin kysymyksiin mitä tuli mulle eilen, ellei suoraan niin ainakin niin ett vastaukset voi lukea rivien välist. Kiitoksia vaan kaikille ja toivottavasti saan jatkaa blogin kirjoittamista täältä kämpiltä myös ens viikolla.

Hymyillään ku tavataan, pidä huolta ittestänne,

- Kaj