Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                 KAJN BLOGI 23.4.2006

No niin ja terve!

Sunnuntai iltapäivä täss vietetään ja odotellaan ett illan live alkaa. Ollu aikamoinen viikko taas, ja ku porukan ajateltiin ett viime viikon sunnuntailähetys oli paras show tähän asti (siis katsojien mielest) niin "pelkäänpä" nyt taas, ett muutama yllätys saattaa odottaa meitä kunhan päästään baariin. mm missasin mun nettichatti perjantaina ja vaiks kuinka yritin metsästää teidän lähettämiä kysymyksiä niin niitä en vaan saanut. Yritän nyt täss kirjoitella jonkinlaisia vastauksia niihin, vaikken edes nähny niitä. ett haastetta riittää...

Yleinen fiilis ollu ihan jees täll viikoll, ainakin meidän jengiss, siis valkoisess tiimiss. Töitä todellakin riittänyt ja eilinen oli vissiin paras päivä myynnillisesti tähän asti punawuoren historiass.

Toisaalta aika vaikee sanoa, ett millainen fiilis ollu mustass joukkueess ku niit ei todellakaan nähty paljon vaiks asutaan yhdessä mutt ku työajat ollu ihan toisenlaisia; silloin ku me töiss niin ne nukkumass ja ku ne taas töiss niin me jakaamassa flyereita tai muuten vaan "poissaolevia" ;-)

Mutt toisalta on moni myöskin kysynyt meilitse, ett mitä on tapahtunut, ku näyttää sille ulospäinkin ett porukall parempi olla, ett kai jotain on tapahtunut, mutt en vaan osoittaa sitä yhtä asiaa.

Maanantain curling-kisa saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa mutt henkilökohtaisesti luulen kertakaikkiaan vaan ett kemiat eri henkilöitten väliss on parantunut ja uusia puolia tullu esiin ku "joutunut/saannut" tehdä töitä eri ihmisten kanssa ku ennen. mutt hyvä näin.

Valitettavasti vaan sunnuntai yleensä tarkoittaa sitä, ett joku meist jättää talomme tänään, ja niin vissiin tänäänkin tapahtuu. Hirveesti kysymyksiä on tullut, ett kenet meinaan nimittää Makkosen kanssakilpailijaks, mutt en vieläkään paljasta sitä.

Saattaa olla aikamoinen yllätys, mutt toivottavasti moni ymmärtää mut ku kuulee (ja toivottavasti myös ymmärtää) mitä mä ajattelen pelistä ja arvostan ihmisessä. Onneks tullu selväks ett muutama muukin kilpailija ajattelee samalla tavalla, ja toivon ett voidaan jatkaa pelin puhtaalta pöydältä tänään äänestyksen jälkeen, riippumatta miten siinä käy!

Mutt muutoksia yhteiselämiseen tulee varmasti; yks kaveri lähtee kuitenkin kotiin tänään, ellei ne kuuluisat keltaiset kortit heiluu yhtä tiivistä tahtia kuten viime viikolla.

Siinäpä ihan lyhyesti mun tän hetkisest ajatukset.

Nyt täytyy mennä laittamaan itteeni kuntoon iltaa varten. Tuntuu muuten tyhmälle, jos oikein ajattelee panostaa sillee hirveästi sunnuntain lähetystä varten; näette meitä kuitenkin 24/7 ja jopa silloin ku emme todellakaan ollaan silleen ihan fiksusti... ;-)

Pidä huolta ittestänne ja lähemmistänne, kaikki ootte sen väärtti.

- Kaj
 

©2020 Baari - suntuubi.com