Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                 KAJN BLOGI 8.5.2006

Jepps jepps, minä täällä... meinasin kirjoittaa "täällä taas" mutt se ei nyt todellakaan pitää paikkaansa, joten kai parempi jättää se "taas" sana pois.

On ollu sen verran kiire, ettei oikein ehitty kirjoittaa tänne, mutt koitetaan nyt vihdoin ja viimein saada jotain tekstiä aikaiseks ;-)

Paljon on taas ehtiny tapahtua ja kilpailijoita lähtenyt talost, sekä sunnuntaisin ett keskell viikkoo ja monet kuviot saannu ihan uudet piirteet.

Jos nyt lähetään liikkeelle ihan siit sununtaist ku Makkonen lähti niin toivottavasti moni nyt ymmärtää mut/meidät, ku asettiin yks "meidän-yhden-illan-ryhmän-jäsenist" Makkosen vastaehdokkaaks.

Se oli harkittu teko ja päätös tehtiin ryhmän sisällä; ja kerrottakoon nyt, ett Mira vaati sen ett hänet nimetään, olisin ittekkin voinu tehdä sen, mutt näin täll kertaa. Hymyilytti aikalailla, ett vissiin jokainen sen toisen liittoutuman jäsenist oli pakannu tavaransa valmiina ku kukaan ei tienny ketä nimetään ;-)

Sen jälkeen onkin sitt perheemme kutistunut siihen, mitä se on tänään ja jokaisen tippujan mukaan on pieni pala täst sopasta lähtenyt. Niin karult kun se tuntuukin täytyy vaan muistaa, ett tää on homman nimi ja vaikka pyöritään baaria yhteisvoimin ja kilpailu on käynissä.

Moni on meinaan kysynyt ett "milt nyt tuntuu, kun loppu häämöttää?" ja "ajatteletko paljon voittorahoja?", mutt täytyy rehellisesti sanoa etten vieläkään ajattele sitä sillee. Kokemuksia tulin tänne hakemaan ja niitä kyll saa. Joka päivä ja yleensä montakin samaan aikaan. Jos nyt voitto tulis niin eihän se tietysti haittais; mutt sehän riippuu tietysti teistä...

Paljon on myös kyselty meidän yhteiselosta ja onhan se vaan niin, ett ellei tätä on kokeiltu on kyll hyvin vaikee edes kuvitella millaist tää on. En edes tiie mist sen selittäminen pitäis aloittaa, varmaan siit ett koittakaan kuvittella millaist ois asua työ-/koulukavereittesi kanss; ensin kaikki on kivaa ja kaikki jaksavat hymyillä ja pitää hyvää naamaa vaiks tuliskin vastoinkäymisiä, mutt pikkuhiljaa väsyymys ruppee väistämättä paistaa läpi ja pienetkin asiat häiritsevät. Ja kärpäsest tehdään härän, ellei kilpailijoiden toimest niin nettikirjoitteluitten takia.

Mutt mutt, pitää vaan olla rehellinen itelle ja koittaa pysyä omana itteenä, siten ainakin henkilökohtaisesti yritän pysyä loppuun asti.

Sellaist tänään, taidanpa mennä jatkamaan baarityövuoroni tääll muiden valkoisen joukkueen jäseneitten kanssa. Ois tietysti ihan kiva olla Tukholmassa kun ne muut, mutt tääll ollaan ja nostetaan hattua niitten voitolle...

Ulkona on aurinkoist, joten nauttikkaa keväästä, linnunlaulust ja muitten seurast,

- Kaj