Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                              PETRIN BLOGI 1.4.2006

Hellou kaikille taas!

Nyt alkaa olla kolmas viikko tätä baari-elämää takanapäin ja täytyy tunnustaa, että hyvillä fiiliksillä mennään. Tietyt rutiinit löytäneet oman paikkansa ja vielä kun saamme oman "paketimme" kuntoon, niin homma alkaa toimimaan entistä paremmin.

Nyt alkaa varmaankin kaikilla kilpailijoilla karsiutumaan sellainen alun "vieraskoreus" ja sanotaan helpommin asioita ja fiiliksiä suoraan toisillemme, tosin siihen, kun vielä yhdistää kiireen ja pienet yöunet, niin eiköhän tässä kohta saada kaikenlaisia tunteenpurkauksia esiin.

Itse olen sellainen tyyppi, että minulle saa ja pitääkin sanoa asiat suoraan päin kasvoja, olen jo iso poika ja kestän kritiikin, kunhan se vain on perusteltua. Toimin myös itse näin toisia ihmisiä kohtaan, tietenkään kenenkään hlökohtaisia ominaisuuksia loukkaamatta.

Pahinta on pitkävihaisuus ja mykkäkoulun sekä marttyyrin roolin ottaminen, vaan jos pamahdetaan, niin se oli siinä ja jatketaan hommia vähän viisaampina, puolin ja toisin. Toivottavasti kaikki ovat tajunneet ajoissa, että tässä on kuitenkin pohjalla peli ja ne pelitaidot mitataan joka viikko.

Sehän olisikin upeaa, että saisimme koko tusina pyörittää baaria kolme kuukautta ja sitten katsottaisiin, että kuka korjaa potin, mutta moni asia täällä maailmassa menee vaikeimman kautta, kuten tässäkin, tullaan ensin ystäviksi ja jossakin vaiheessa joudutaan sanomaan ihmisille asioita, joita kukaan ei normaalissa elämässä tekisi vaan hän vain unohtaisi kyseisen ihmisen ja jatkaisi elämää, kuten ennenkin, täällä se ei onnistu vaan kaikki asiat jäävät jollakin lailla mieleen kytemään ja suuri pamahdus saattaa tulla keneltä vaan ja koska vaan.

Taisi tulla vähän synkkämielinen kirjoitelma eli päätetään se sitten positiivisiin fiiliksiin ja tunnelmiin. Naputtelen tätä lauantai-iltapäivänä meidän kotimme sohvalta ja samalla keväinen auringonsäde ilahduttaa aina välillä loistollaan erkkerin ikkunoista, jos vielä ollaan kisassa kuukauden päästä, niin voikin katsella Ruttopuistossa aikaansa viettäviä ihmisiä ja maiseman muuttumista vehreäksi.

Hauskoja hetkiä kanssamme ja tsemppiä kevääseen!

T:Petri
 

©2020 Baari - suntuubi.com