Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                              HANNAN BLOGI 2.4.2006

Hei taas kaikki katselijat ja lukijat.

Juuri heräsin ja kello on jo puoli kolme.. viime yö töissä meni todella hyvin.. kerrankin oli hyvin porukkaa ja drinkkiä sai vääntää aina sinne puoli neljään asti.

Alkuillasta oli hieman veto pois ja tuntui etten millään jaksa koko iltaa, kun sitten porukkaa alkoi virrata reippaasti baariin niin johan siitä piristyi huomattavasti ja loppu ajan sitten jorasinkin ja hymyillen palvelin asiakkaita. Toivotaan että jatkossakin ihmiset löytävät Cafe Punawuoren ja pitävät hyvää menoa yllä!

Tänään on taas livelähetyksen aika ja vastakkain on aseteltu kaksi aika kovaa ja hyvää kilpailijaa.. harmi että jonkun on lähdettävä.. kilpailu on alkanut käymään jo aika kovaksi.. pikkuhiljaa alkaa näkymään liittoutumista.. tuntuu hieman kurjalta, kun porukka ryhtyy taistelemaan toisiaan vastaan, mutta täytyy muistaa että onhan tää peliä ja jokainen pelaa sen omalla tavallaan.

Itse oon aika huono kieroilemaan, joten täytyy katsoa mihin mun rahkeet riittää. Asiat täytyy ottaa järkevällä rentoudella ja ja hyvällä fiiliksellä, eikä vielä ainakaan ruveta puukottamaan muita selkään (tää on mun mielipide). Tulin hakemaan tänne kokemuksia ja uusia haasteita enkä toivoisi kenenkään vielä puukottavan ketään selkään. Pääasia että tästä kaikesta jää hyvä mieli kun täältä joskus lähtee. Täytyy myöntää että mä oon nauttinut tosi paljon täällä olemisesta vaikka tietenkin pienoinen koti-ikävä vaivaa - joka kuitenkin on ihan tervettä.

Ei tästä muuta kuin ensi viikkoon!

halein: Hanna
 

©2020 Baari - suntuubi.com