Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                              HANNAN BLOGI 14.4.2006

Hei vaan kaikille!

Nyt on asiaa ja paljon. En tiedä minkä takia musta on saatu flegmaattinen kuva ja hälläväliä asenne. Asia ei todellakaan ole niin. Oikein sydäntä riipaisee nää kaikki liittoutuma jutut . Tomas, Makkonen ja Pete ovat päättäneet päästä meistä konkareista eroon ja nopeasti (eli Kaj, minä ja Frank).

Jos jollain on tullut sellainen kuva ettei se mua kiinnosta niin haluan nyt oikaista asian. En todellakaan ole valmis lähtemään täältä ja antaa näiden kolmen hulivilin jatkaa baarin pyörittämistä. Kysymys kuuluu: miten baari pyörii jos työvuorosta häviää juopottelemaan ja palaa takaisin kun baari on jo kiinni. Annetaan muiden tehdä työt ja huvitellaan me. Tällainen asenne tällä kolmen kundin porukalla on ollut.

Nyt on päästy siihen pisteeseen että meidän tiedot on jaettu eteenpäin ja konkarit on saatava ulos baarista.

Välillä tuntuu että eletään lastentarhassa, jossa on lupa käyttäytyä niin kuin haluaa ja suusta saa päästää ihan mitä törkeyksiä tahansa. Eletään sovinistisessa vankilassa. Olen kurkkuani myöten täynnä ala-arvoista käytöstä ja sitä kuinka naisia haukutaan. En itse ole mikään totisentorven soittaja mutta jossain sen rajan on mentävä.

Minusta on väärin jos tämän lauman annetaan ottaa valta ja heittää ihmiset, jotka ovat suurimman työn tehneet, ulos. Minä olen valmis taistelemaan tuollaista vääryyttä vastaan. Niin kauan kun asiat saadaan puhtaille raiteille, voin pelata. Sen jälkeen voin jatkaa yksilönä.

Minä haluaisin mahdollisuuden näyttää. Ehkä saankin sen vielä. Jos olen sunnuntain äänestyksessä, saatte te päättää onko mun aihetta jäädä tänne. Itse uskon että mulla on vielä paljon annettavaa baarille ja teille. Tuntuu että työni ei ole vielä tehty. Mun mielestä oikeudenmukaista on se että baarissa jatkavat ne henkilöt jotka panostavat siihen eniten. Uskon että suurin osa teistä tajuaa ja ymmärtää mun ajattelumallin.

Selkärankaa on oltava ja kirkas mieli. Kuka pärjää tässä kisassa? Onko se vahva ihminen, jolta löytyy myös järkeä päästä, omaa tahtoa ja uskoa itseensä vai heikko ihminen jonka vahvuudet eivät löydy korvien välistä vaan tie omaan menestykseen kulkee muiden apuja hyväksi käyttäen.

Tässä vähän ajatuksia. Kommentoikaa vapaasti. Ja oikein hyvää pääsiäistä kaikille, joiden ajatukset kohtaavat minun ajatukset ja muillekin. Ja aina täytyy muistaa, että jokaisella meillä on myös oma elämä odottamassa tuolla. Tähän ei pääty kenenkään tie. Iloista mieltä.

Halein: Hanna
 

©2020 Baari - suntuubi.com