Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                              HANNAN BLOGI 14.5.2006

Hei vaan kaikille!

Ajattelin tässä kirjoittaa fiiliksiä, kun nyt olen yksikseni täällä baarilla työvuorossa. Aikamoinen viikko takana puhumattakaan keskiviikon tapahtumista. Kajjen poislähtö otti koville.

Torstaiaamuna väsymys ja hiljaisuus kämpillä nosti tunteet pintaan. Tottakai tuntuu pahalta ja epäreilulta, kun hyvä ystävä poistetaan kisasta tuotannon päätöksestä ja vielä enemmän surettaa se ettei päässyt edes hyvästelemään.

Kajje on rauhallinen, fiksu, asiallinen, mukava, kannustava ja hieno ihminen. En olisi ikinä uskonut että joutuu lähtemään tuolla tavalla. Porukasta lähti vilkasta menoa tasapainottava persoona ja täytyy myöntää että kyllä välillä on hyvinkin tyhjä olo.

Nyt ei oikein voi muuta kuin nostaa pää pystyyn ja hoitaa hommansa mahdollisimman hyvin ja nauttia jäljellä olevasta ajasta. Niin kuin olen sanonut niin ei hyvät ystävyyssuhteet kaadu tähän ohjelmaan. Aivan varmasti tullaan Kajjen kanssa näkemään jatkossakin. =)

Tällä kertaa ei mulla oikeastaan muita aiheita ollutkaan.. jatkan töissä ja yritän pitää silmät auki.

Täytyy myöntää, että ei viime yönä montaa tuntia ehtinyt nukkumaan ja nyt on kyllä väsynyt olo, heh hyräilen outoja biisejä yksinäni.

Paljon haleja taas kaikille!!
 

©2020 Baari - suntuubi.com