Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                              HANNAN BLOGI 19.5.2006

Viimeisiä viikkoja viedään..

Sunnuntaina on mun vuoro istua pudotuspenkillä.. Ei tullut yllätyksenä miinukset kanssakilpailijoilta. Mietin tässä että vaikuttaisiko se, että olen jollain tavalla erilainen luonteeltani kuin Mira, Niksu ja Frank..

Kaikki kolme ovat hienoja ja upeita ihmisiä, jokainen omalla tavallaan ja räiskyvällä luonteellaan. Tiedän, että olen hillitympi ja rauhallisempi, vaikka osaan kyllä repäistä aina kun siltä tuntuu. En missään nimessä ole ujo enkä arka, päinvastoin.

En tunne itseäni täällä ulkopuoliseksi, tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa ja erimielisyydethän on jokapäiväistä elämää.

Olen oppinut paljon heikkouksistani ja vahvuuksistani. Heh, en olisi ikinä uskonut, että uskaltaudun lavalle esittämään stand up -komiikkaa.. Se on ehkä pahinta mitä voi joutua tekemään =))))) Eikä ole väliä kuinka hyvä esitys oli, olen aidosti niin ylpeä meistä kaikista, että teimme sen ja vielä onnistuneesti!!!

Tuntuu että tuon koettelemuksen jälkeen voin tehdä melkein mitä vaan (tietenkin tietyissä rajoissa)

Oon kyllä kiintynyt tähän hektisyyteen ja työhön sekä hauskoihin hetkiin kummallisissa tilanteissa. Ei tämän vielä toivoisi loppuvan.

Jaahas, tässä hieman ajatuksen virtaa, ei ehkä mitään järkeä, mutta järjetönkin on hieno asia!! Se on nyt ruvettava töihin, pitää päästää tuo Frank vapaalle :)

Tänään on hyvä päivä ja kirkas mieli!

Halein: Hanna
 

©2020 Baari - suntuubi.com