Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                            TIINAN BLOGI 8.4.2006

Missä on ne miehet?

Nyt on käynyt niin, että mervi on muuttanut maalta kaupunkiin ja on ollut päivystämässä erään kahvilan päivä- ja yöelämää välillä jopa taukoamatta. Tälläkertaa tätä menoa mervi on päässyt tutkailemaan melkoisen selväpäisenä ja näin ollen erilaiset iskutaktiikat alkavat selkiytyä vanhan ravontolassakävijänkin mielessä jopa hieman uudestaan.

Kuinka varsinkin Suomen pääkaupunkiseudulla saat iskettyä itsellesi seuraa? Tai paremminkin sanottuna toivottua seuraa? Ja kuka iskee naisen tiskin toiselta puolen?

Silmis. eli silmäpeli, on kaikkien iskutekniikoiden äippä. Sitä harvemmin on alkuillasta, paitsi baarimikon kanssa, mutta se useimmiten lisääntyy illan hämärtyessä ja promillemäärän kasvaessa. Silmiksestä saattaa tästä johtuen tulla jopa melkoisen läpinäkyvääkin silmän vinkkailua joka johtaa hymyyn, joka johtaa puhelinnumeroon, joka johtaa taksiin, joka kaduttaa usein seuraavana päivänä.

Suutelo. elikkäs suudelmointi. Tämä asia tällä mervillä on ollut kyllä nyt vähän kiven alla, koska jos tuohon ihmeelliseen harvinaisuuteen asti joskus luulee pääsevänsä, on ollut hyvä, jos ajatus seuraavan sunnuntain live -lähetyksestä olisi edes käynyt mielessä... ennen suuteloa. Niin, onhan se vähän niinkin.. Harmi että suomalaiset pelkäävät niin paljon kameroita. Toisaalta usein voisi olla hyväkin, että muistaisi seuraavana päivänä millaisen turakaisen sitä olikaan bongannut ja miltäs se näyttikään... yyyh ja se tunki kielen korvaankin!

Juomat. Älä koskaan luota siihen, että tilaamasi drinkki on illan viimeinen! Äläkä missään nimessä usko siihen, että jos olet seurueessa ja yksi ostaa koko seurueelle yhdet snapsit... että joisit vain yhden snapsin. Usein humalatila johtaa satunnaisiin sattumuksiin. hmm... Tiedä noista.. mervi on nyt melkoisen hyvin valvotussa tilassa ja tästä syystä tutkimus ylettyy ainoastaan ravintolan sisällä tapahtuneeseen.

Kaikesta huolimatta olen huolissani ravintolahenkilökunnan hyvinvoinnista. Kuinkä ällöttävää on seurata sivusta kun humalaiset keräävät kaikki illan vonkaleet? Mervi on ollut kovin huolellinen tutkimustyössään jo paljon ennen hollywoodiin pääsemistään, mutta tulokset ja hyviksi havaitut kikat ja konstit ovat toimineet ainoastaan muutaman siiderin jälkeen, jonka päälle on ruinuttu baarimikolta sentin paksuinen kermavaahtokerros ja tulitikuista askarreltu sädetikku.

Mervinä tiedän millaiset miehet iskevät kauniita blondeja, voimakkaita naisia, poikatyttöjä tai goottikaunottaria... Kysymys kuuluukin: "Missä on ne miehet, jotka iskevät baarinaisia?"

Kuten sanottu, en ole tavannut sellaista vielä. Enkä syytä tässä kohtaa istumattomia työfarkkujani, enkä todelliset muotoni paljastavaa työpaitaani. Toisaalta pelkään tavata sellaista henkilöä, sillä minulla ei ole minkäänlaista käsitystä siitä mitä se voisi olla. Sillä voi olla vaikka salassa huonot kengät jalassa! Mistä minä sen näen... tiskin takaa. Juopunut asiakas saattaa olla PIILOKEKETTI!

Parahin terveisinsä: Tiina

KEKETTI.

Mikä se semmonen kekettimies on oikein? Tässäpä siihen vastaus hyvät ihmiset.

Kyllä, kekettiyteen syyllistyvä mies ei ole mervin makuun. Merville kelpaa varattu tai finnit, mutta keketin päälle täytyy vetää ruksit.

Kekettimies:

-hikoilee jo kävellessään, ei urheillessaan (koska ei urheile). Keketti on tanakka ja pönäkkä. myös pälvikalju on todettavissa.

-pukeutuu huonosti. Keketti suosii puvun takkia, verryttelyhousuja tai/ja liian lyhyitä farkkuja. Keketin takki on semmonen silkkipusakka tai pilottitakki.

-keketillä on huonot kengät! Voi hurja kuinka monta miestä mervi on lempannut pelkkien kenkien takia! Kengät jos mikä kertoo ihmisestä jotain. Jos ulkonäkö on muuten huoliteltu, mutta on laittanut baariin esim. vaelluskengät (ellei ole ammatiltaan kiipeilijä) niin, huh. Kiellettyjen kenkien listalle kuuluvat myös purkkarit, nippasnappakset ja muut käytännölliset mukavan tuntuiset kengät jotka vain äiti pojalleen ostaisi. Kengistä näkee onko tyyliä vai ei! Nii-in. pistäkää onkeenne.

-Toinen suuri asia jonka vuoksi mervi joutuu lemppaamaan on suutelutaidon lisäksi miehen alusvaatteet. Kyllä, vaikka harvoin mervi todellisessa tilanteessa lemppaa miestä, jolla on alushousuinaan munapussityyliset tangat, pikkuhousut tai tai saat kenkää viimeistään aamulla ja tuskin olet saanut puhelinnumeroa. Tämän luokittelun kohdalla olen kyllä usein miettinyt myös miesten näkökulmaa sellaiseen asiaan kun naisten stringit.
Ovatko ne miesten mielestä epämukavan näköiset? Itsehän suosin pelkästään noita tuon tyylisiä alusvaatteita ja alankin juuri siksi epäillä flaksittomuuttani. Kysymys siis miehille: heitänkö luckystringit roskiin?

-Yksi, mutta kaikista suurin kekeyttiyden oire on miehen mitta. En tarkoita tässä kohtaa miehuuden mittaa vaan itse tyypin kokoa. Voi voi. auttamattomasti kekeyttiyden leiman otsaansa saa alle 166cm pituiset miehet. Kekeyttiydelle on kuietnkin vaikeaa antaa mitään tarkkaa senttirajaa, kekeyttiys tässäkin kohtaa on katsojan silmissä.

Täydellisen kekeyttiyden omaavia ihmisiä on kovin vähän ja siksi tätä määritelmää voidaankin käyttää sellaisistakin miehistä, jotka täyttävät vain osan näistä määreistä. Jokaisella mervillä liene omat painopisteensä kekeyttiydelläkin. itse pidän pahinpina kohtina lyhyyttä ja kenkiä.

Truemervi ei miehuuden mitasta valita! mut miehen kyllä.
 

©2020 Baari - suntuubi.com