Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                              TIINAN BLOGI 26.4.2006

Kuka minussa asuu?

Mitkä ovat ne pienet oliot ja asiat ennenkö lanttu leviää? Onneksi tänään kävin psykologilla tätä asiaa selvittämässä, niinkuin me kaikki peten poistumisen jälkeen.

"Peten tarinaa ei kirjoitettu loppuun, se jäi elämään meidän keskuuteemme. Aggressio olisi täytynyt purkaa ajoissa.." Nämä asiat kuullostavat omiin korviin kovin mahtipontiselta ja elokuvamaiselta draamalta, mutta ei saisi vähätellä oman mielensä hyvinvointia.

Täällä me elämme omassa todellisuudessamme, joka on niin kaukana oikeasta todellisuudesta kuin vain jollain mittarilla voidaan se esitellä. Interaktiivisuus syytää tietoomme ristiriitaisia asioita kanssakilpailijoistamme, tuotannosta ja sedu koskisesta. Kuka on se pää piru? ketkä ovat vastuussa flyereiden katoamisesta? Todellisuus sumentuu pienessä ympyrässä. Kaikki epäilee kaikkia, syyllisen on pakko löytyä, entäs jos se nukkuu mun kanssa samassa vuoteessa?

Kuka minussa asustaakaan, koska en ole juuri yhdestäkään loka-postista tunnistanut itseäni (paitsi tietenkin liikakilojani koskevat kommentit). Missä on se iloinen, mustan huumorin ystävä, hulluttelija ja idearikas ihminen, joka minussa ennen asui? Minne se on mennyt? Kuka siellä tilalla on nyt?

Onko se mervi? En ole koskaan aikaisemmin antanut sille valtaa kuin lähinnä viikonloppuisin.. nyt merveilystä on tullut lähes jokapäiväinen riemumme ja kerran jos toisenkin se on mennyt vähän överiksi. Liian pieni toppi, liian paljon punaviiniä, liian vähän miehiä ja liian monta yötä, jotka on nukuttu meikit silmissä.

Onko se Piru tai Enkeli? Joku puhui liittoutumista ja johtajuudesta ja siitä kuka manipuloi ketäkin. Kuka on Piru ja kuka Enkeli? Onko se sitä, että spekuloidaan ja hyvän ja pahan roolit jaetaan niitä itse ottamatta vai valitaanko ne itse? Kumpi minussa asuu? Piru söisi miestä ja Enkeli on kyllä tekopyhä päähän taputtelija. hyh ja patpat.

Asunnossamme on kääpiö. Kääpiö, joka vie toisten omistamia tavaroita. Kääpiön kätköissä on melkein sata mustaa sukkaa, Miiran silmälasit, Niksun karkkeja, olutta jne.

Sekään ei kuitenkaan kääpiölle riittänyt, vaan nyt se vie rahaakin! Jätin matkalaukkuni päälle hevoisen pään kokoisen tukun rahaa ja päivän yöhön kääntyessa, se oli tiessään.. Asia ei yllättänyt minua ollenkaan. Kääpiö tiesi, että olen huono käyttämään rahaa ja senkin, että käteinen raha on aina menetetty raha. (Oikea raha on pankissa ja sitä saa lisää lainaamalla tai höyläämällä pankkikorttia ihan himpun yli niska luimussa). Siksi kääpiö vei juurikin käteisen rahan. luulisin.

Mutta sitten kääpiön fiksuus taas huomattiin! Se kaatoi salmiakkikossua meikkilaukkuuni ja tiputti puuterini sen pohjalle, jonka jälkeen se meikkipussukkainen oli pakko kääntää ympäri ja puhdistaa. Kääpiö oli palauttanut rahat sinne. Fiksu tuo pikkuinen epeli. Emme ole nähneet sitä vielä kertaakaan, joten asuuko se kaikissa meissä? Minussa?

Tarkemmin ajateltuna, ehkä parhainta elämässä on se, että tietää kuka itse on ja miksi tunnistaakkaan itsestä sellaisia piirteitä, jotka tuntuvat jonkun muun omaisuudelta. Hmm.. ja nyt tiedän mikä minua vaivaa! ...Suklaan himo, eikun läheisyyden.
 

©2020 Baari - suntuubi.com