Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                         TIINAN BLOGI 26.4.2006 OSA 2

Moi!

Ehkä sitten kerrankin jotain vähän pinnallisempaakin (minullehan se sopii). Ilma on ollut ihan mahtava! Tekisi mieli olla kuumailmapalloilemassa vaikka tai muuten vain nauttimassa hyvästä seurasta vaikkapa päivällisen merkeissä.

Kannoin tänään roskia Frankin kanssa eli oon tehnyt tänäänkin ns. p**ka-duunia, niinku täällä hesassa sanottaisiin. Savossa tuo liene vain kovvoo hommoo.

Opeteltiin eilen Frankin kans päivittämään tuota etrmiä, elikkäs musaboksia täällä Baarissa. Sain tilata netistä monta hyvää biisiä mm. audioslavea ja vanhaa metalicaa.. niitä ei kuulemma asiakkaille soiteta kun se on liian rankkaa. Elämä on rankkaa sanon minä! Niin ja raskas musiikki elämää! Musiikin täytyy olla sellaista, joka tunkeutuu aivoihin ja laittaa kädet ilmaa kohden ja pään heiluttamaan tukkaa. No niin, se siitä.

Jess! Tänään saan todennäköisesti kamerani paikalle, sitten alkaa mun oikea duunin teko. Tai siis sen duunin teko, jossa oikeastikin olen hyvä.

Olo alkaa olla muutenkin jo niin hyvä, että johan täältä joutais pois. Heh, kierosti ajattelee siis tämä savolainen. Mutta minusta sinä kohtaa kun ilmapiiri on puhdistunut ja elämä täällä alkaa maistua hyvälle, olisi kiva lopettaa. Niin, juuri silloin kun vielä vähän tekee mieli. Se on kuin hyvä suklaakakku.. olisi aina soveliasta lopettaa vähän ennen kun tulee tukehduttavan äklömakee olo.

Ei vaan.. enää täällä oleminen ei tunnu selviytymiselle, eikä siltä, että pitäisi koittaa sisulla pärjätä jotenkin. Tämähän on mukavaa! Ne ponnistelut, joita olen tehnyt oman henkisen olemiseni puolella, ovat tuoneet tulosta lopuksi elämää. Kaikki mitä olen täällä kokenut, on tehnyt minusta ehyemmän ihmisen. Hassua ajatella sitä nyt näin, mutta vaikeuksien kautta olen jo tässä vaiheessa kilpailun voittanut.

Aluksi en tiennyt mikä minua tässä hullunmyllyssä oikein motivoi, sillä raha, joka tämän päätteeksi sille viimeiselle maksetaan, ei ole missään mittakaavassa se oikea verrattuna siihen, kuinka paljon täällä ihmiset ovat kokeneet henkistä ja fyysistä pahoinvointia. Raha saattaisi hieman pienentää velkasaalistani, mutta se ei voi motivoida minua täällä.

Sitten keksin sen! Yllätykset. Se, että joka päivä tapahtuu tai ainakin saattaa tapahtua jotain uutta, se että joka päivä joku tuttu saattaa tulla moikkaamaan, meille on saatettu järjestää kurling -reissu tai huippuhieno illallinen.. ne kaikki!

Tavallisessa elämässäni Kuopiossa olen melkein aina sellaisena idea moottorina, joka järjestää ja tekee, että olisi kivaa ja yllätyksiä. Ihanaa on saada ystävät hyvälle mielelle, nyt kuitenkin saan itse istua vain formaatin luomien yllätysten kyydissä ja nauttia jokaisesta hetkestä! Jokainen käänne on kuitenkin jollainlailla hyvä asia. Tämä on juuri sitä: hyppy tuntemattomaan, jota tulin tänne hakemaan. Miksi ihmeessä täällä pitäisi voida huonosti tai valittaa?

Olen aina sanonut kaikille hulluille ja typerillekin ideoille kyllä! Riskinottokykyni on usein valttini, siinä missä se on samalla heikkouteni. Hei, rokataan vähän ja niin saadaan tämäkin paikka rokkaamaan täysillä! Ei tätä pidä ottaa niin vakavasti. siis tätä elämää.. ei todellista, eikä epätodellista.

Aurinkoista keskiviikkoa!

Tiina
 

©2020 Baari - suntuubi.com