Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                          KATARINAN BLOGI 15.3.2006

Tänään on sitten + ja - äänestys. Jännittää. Päätökseni miinuksesta menee sen mukaan kuka ei mielestäni tee hommia tarpeeksi ja vaan hengailee.

Itse tässä suunnitteluvaiheessa on ollut hieman vaikeaa, sillä täällä on hyvin voimakkaita persoonia. Heillä on vahvat ja selkeät mielipiteet millainen baari pitää olla. Oma pelkoni on, että tässä vaiheessa putoan kun ei tiedä mitä ehdottaa (muutan kuin perusasiaa asiakkaan silmin) ja miten päin ollaan suunnitteluvaiheessa.

Tiedän, että vahvuuteni on asiakaspalvelu ja tunnollisuus työnteossa. Eli "loistamaan" en ole päässyt vielä, ja siksi huolestuttaa tämän iltainen äänestys. Miinuksia tulen varmasti saamaan! Ja on iso mahdollisuus, että joudun pudotukseen..

Oman miinukseni olen päätellyt innokuuden mukaan ja kuinka ahkera tämä ihminen on ollut, tai pikemminkin kuinka ei-ahkera hän on ollut. Tämä ihminen keskittyy enemmän löhöilyyn ja fiilistelyyn eikä edes vaivaudu korjaamaan omat jälkeensä. Hän on itse sanonut olevansa laiska. Voin siitä päätellä, että tuskin hän on silloin kovin tehokas baari-työssään.

Muuten fiilis on ollut kiva ja leppoisa, hyvä ryhmähenki, loistavia persoonia laidasta laitaan! ...illat vaan saattaa venyä aika myöhään!! Mutta ehkä parempin näin, että tässä vaiheessa opettelen valvomaan myöhään =)

-katsku-
 

©2020 Baari - suntuubi.com