Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                           KATARINAN BLOGI 16.3.2006

Klo 03:24

Taas venyi näin myöhään, vaikka ei olisi "tarvinnut". Huomenna (tai tänään) taas jännä päivä, pitää monia asioita puuhailla.

Tänään oli + ja - kokous. Ihme kyllä en saanut ensimmäistäkään miinusta kunnes... Kunnes Petristä tuli "johtaja". Hän päätti pistää sitten minut pudotukseen Miritan kaveriksi. Tuntuu epäoikeudenmukaiselta. En lähde selittelee, te näette sen kyllä nauhalta sitten ken kiinostaa. Jos olisit itse ollut Petrin paikalla, niin mitä todennäköisimmin olisin tehnyt demokraattista päätöstä, eli valinnut sen joka sai toisiksi eniten ääni. Mutta, Petrillä oli omat ajatukset

Toivottavasti ei tarvitse lähteä kotiin vielä tässä vaiheessa, sillä tiedän että mulla on paljon annettavaa työrintamalla. Uuttahan tämä on, mutta avoimin mielin =)

Ja pakko sanoa, että vaikka otti helkutisi päähän vielä muutama tunti sitten, niin "heitän läppää" edelleen samaan mallin ;) Just hetki sit Tomas otti jonkun saamarin sähkölaite -peli ja mä nauroin itseni kipeeksi !! Parhaat naurut ehdottomasti koko tämän aikana!

Ja KIITOS TEILLE tuhannesti tsemppaavista maileista, oli ilo saada niitä (varsinkin nyt tässä vaiheessa)!!!

-katsku-
 

©2020 Baari - suntuubi.com