Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                           KATARINAN BLOGI 17.3.2006

Aikataju on mennyt aivan sekaisin tämän ohjelman aikana. Aika menee ihan tajuttoman nopeasti. Yöt venyvät 03:00-04:00 ja herätys viimeistään klo 9. Tänään oli aika paha oli, siis valvomisesta. Eiliset tunnelmat olivat, miten nyt sanois, hullun hysteeriset. Naurettiin niin paljon, että oksetti oikein! Ikää tuli lisää ainakin 3vuotta ;)

Koti-ikävä on kova, parempi etten ajattele koko asiaa.

Tulin just chätistä ja pakko on tarkentaa muutama asia.

Monet ovat ihmetelleet miksi kutsun Miritaa fiksuksi, vaikka sanoin hänen täällä olevan vain näytellääksee itseään. Asiahan menee niin, että meiltä kysytään, että miksi toisen pitäisi pudota. Tällä aikavälillä mitä Miritaa tunnen, niin se oli päällimäsin asia. Kuitenkin täällä kaikki tiedetään että kamaroita on kaikkialla, ja me muut vaihdetaan kuteet jossain piilo-nurkissa, ja siksi pistää silmään kun yksi tekee ihan eritavalla. Mutta jokainen tekee mitä haluaa! Oli miten oli, niin Mirita on fiksu ja nätti tyttö!!

Stressiä en viitsi ohjelmasta ottaa, että mitä jos/kun putoan. Jos se minu kohdalle osuu, niin kaikki varmasti hyvin!! Joku jokatapauksess putoaa jossain vaiheessa ohjelman aikana - eiks niin ;)

Hymyilyttää tosiaan eilinen. Ihmiset kuvitteli että ryyppäsin, vaikka kyseessä oli yksi skumppa-lasi (ykkösellä tosin vitsillä =)... Väsymys teki kepposet hysteerisenä ja käytös oli sellainen mitä oli...

Tiedän, että huomenna en pääse koneelle, ja blogia en pääse enää kirjoittaa. Joten tässä vaiheessa sanon KIITOS kaikille ja nähdään jos nähdään. Laittakaa mailia tulemaan (katarina@baari.biz).

Hauskin kokemus koskaan!! Ja loistavia kavereita kaikki!

Kiitos ja kumarrus.
 

©2020 Baari - suntuubi.com