Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                          KATARINAN BLOGI 25.3.2006

klo 02:31

Hei kaikille, ja kiitos mahtavaista e-maileista!

Onneksi pääsin kirjoittaa pitkästä aikaa, pakko päästä "purkaa sydäntä".

Paljon on tullut palautetta mun laiskuudesta. Tiedän, että tässä vaiheessa ihmset jotka minua tuntee niin tietää mun olevan erittäin reipas ja tunnollinen työntekijä. Tästä olen vaan huomannut, että en ole hantti-hommaaja, se on varmaa! Työ jossa viihdyn, on luovaa ja jotain jossain saan suunnitella asioita. Eli, miinukseni ovat ansaitut, sillä remppa-hommassa reputin pahasti. Sinänsä harmittaa, että kaikki luulee että olen patalaiska, siks kun en välitä remppa-hommista. Totta on se, että mitäs lähdin, MUTTA en laittanut hakemusta Unelmakämppään kuitenkaan.

Kaikesta huolimatta, mä tiedän, että olen ylittänyt itseäni, ja yrittänyt + antanut kaikkeni (siis remppa + hanttihommissa). Mutta eihän se aina riitä...

Liikunta-ala on aivan loistava ala, mutta sen olen nähnyt läpi-kohtaisin. Olen ollut vastaavana ja nauttinut työstäni. Se ei sinänsä enää anna haastetta, siksi lähdin tänne ohjelmaan.

Ohjelman jälkeen toki pidän lomaa, ja sen jälkeen mietin minne haen opiskelemaan. Iso todennäköisyys on myös, että avaan oman liikunta-keskuksen (työn alla jo). Paperi-hommat on ihania, ja se että pääsee olemaan ihmisten kanssa ja hoitaa asioita on mielestäni aivan mahtavaa! Eli, kun putoan, niin ethän tarjoa minulle remppatyöitä ;)

Eilis iltainen avajainen oli... Maailman rankinta!!! Eli, nyt kyllä kunnioitan baari-työläisiä + remppa-miehiä ihan saamaristi!! Oli kyllä hauskaa päästää kokeilee, eli jos taival jää tähän niin se on ok. Hyvät muistot tästä jää, ja uskokaa tai älkää, monia asioita olen oppinut.

Muistakaa hyvät lukijat vielä, että meidät on tänne valittu erilaisten ominaisuuksien takia. Kaikki ei osaa tehdä kaikkea ja kaikilla on omat vahvuudet. Jos tähän formaatiin oltais haluttu pelkästään baariammattialaisia, niin ohjelman formaatti olisi täysin erilainen.

Kello alkaa olemaan aikas paljon, ja nyt pitää ottaa lepoa. Kiitos taas kaikille, ja kauniita unia =)

-katsku-
 

©2020 Baari - suntuubi.com