Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                             IRENAN BLOGI 17.4.2006

MoiMoiMoi!

En oikeen edes tiedä, mistä aloittaisin.. !

Reilu viikko on taas vierähtänyt ja niin paljon on tapahtunut, ettei perässä meinaa pysyä..!

Peli on koventunut ja tuntuu ettei täällä oo enää niin kiva olla.

Lähin tänne keräämään kokemuksia (hyviä), pitämään hauskaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja alaan. Työ on ollut tosi mukavaa ja asiakkaat. Kaikista muista kilpailijoista on tullut hyviä kavereita.

Mutta tää peli ei kyllä saa ihmisistä mitään parhaita puolia esiin. Oon ihan varma, että tämän jälkeen ollaan kaikki yhteyksissä ja kavereita, mutta pelin tiimoilta tää vaan kovenee...!

Omalta osalta voin sanoa vain sen, että niin kauan kun on hyvä fiilis ja viihdyn täällä, niin kaikki jees, mutta jos tää menee ihan hampaiden kiristelyksi, niin voi huh huh ja apua!

Kyllä se Petenki hönöily lähti ihan tän pelin kovuudesta ja nollaamisen tarpeesta,vaikken tekoa todellakaan mitenkään puolustele. Mutta näkee vain miten rankkaa tää voi olla. Ja saa ihmisetkin muuttumaan.(mikä on tosi pelottavaa).

Nyt meidät sitten jaettiin joukkueiksi ja me kisataan viikko. Häviävä joukkue joutuu pudotuspeliin, eli aika kovat panokset. Toivon vaan ettei nyt ihan verissäpäin ruveta taistelemaan, koska kuitenkin asutaan saman katon alla ja meillä on yhteiset päämäärät baarin suhteen. Tosin tällaisissa kisoissa se katotaan, miten pää kestää ja muutenkin ihmisyys!

Eli eikun mielenkiinnolla odotan tätä viikkoa (tosin lähtökohdat kisalle on sen verran epätasaiset, että saas nähdä..)

Terkkujaaaa...!

t.Niksu =)