Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                             IRENAN BLOGI 17.5.2006

Moi moi moiiii!!!

Jaahas...,tässä on menny jo pää niin pyörälle, ettei meinaa pysyy mukana..., siis tarkoitan lähinnä mitä kaikkee on ehtiny tapahtuu viime blogin jälkeen!

Meil on tällä viikolla varmaan pahin viikko kilpailujen suhteen.., eka mun piti eilen vetää karaokee, tänää stand up:ia ja huomenna vääntää tuomariston edessä jotain outoja kahvidrinksuja...eli ei oo helppoo (varsinkaa stand up) APUA!

Täällä ollaan kohta 10 viikkoo oltu. Ihmiset on tullu tosi läheisiks. Meil on ihan mahtava ryhmä kyl jäljellä, ei voi muuta sanoo!!!

Oltiin sunnuntaina yhessä ulkona ja oli ihan sairaan hauskaa, puhumattakaan maanantaista, joka oli jollainlailla niin nollauspäivä ku täs vaiheessa vaan voi..., syötii, nauretti ,"rusketuttiin", tehtii töitä ja vaan nautittiin toisistamme, IHANAA!!!

Tosin täytyy nyt kyllä sanoo, et tapa miten Kajje joutu tän urakan lopettaa oli mun mielestä epäreilu päätös sille uurastukselle!!! (mut säännöt on säännöt) No, ei siitä enää sen enempää!

Joka tapauksessa tässä on hyvällä tuurilla 2,5 viikkoa enää jäljellä, mikä tuntuu todella käsittämättömältä! Niin vähän.. häh..?!?!

Sunnuntaina oli muuten ihanaa nähdä pieniä kullanmuruja, oli tosi kiva että tuotanto anto tälläsen mahdollisuuden!!! Mun kummityttö olis halunu jäädä tänne loppuajaks, oli kuulemma niin kodikasta ja ikävä..=)

Tää texti menee näköjään iha laidasta laitaan ,mutta koettakaahan saaha tolkkua... Meikä lähtee nyt duunaa! Se on moro!!!

t. Niksu nakkipöksy (kummitytön keksimä)
 

©2020 Baari - suntuubi.com