Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                               IRENAN BLOGI 22.5.2006

MOIMOIMOI!!!

Eli täällä siis ollaan..vielä..! On ollu ihan uskomattomat pari viikkoo...!!! Ollaan tehty niin sikana kaikkee ihan ihmeellistä. Ja ollu ihan mahtava joukkuehenki!!!

Karaokesta standuppiin ja kaikkee siltä väliltä!!! KIITOS muuten äänestäneille! Tuli ihan megahyvä fiilis! (paitsi ehkä mun äidille;))

Eilen olin tosiaan pudotuspallilla, ja kiitos teidän kaikkien, jatkan vielä täällä baarissa oloa!! On se vaan niin ihmeellistä, ku kuulee, että saa jatkaa, ni on melkee surullinen fiilis, ku tietää et toinen joutuu lähtee...

Mutta onnex me kaikki nähää ihan pian, eli finaalissa!!! Odotan innolla tulevia kilpailuita, mistä voi voittaa pisteitä, jotka on kuulema sitte finaalissa kullan arvoisia.

Tänään oli eka skaba, missä piti "blokata" ja Fränähän siinä vei voiton (niinku arvasin) ja meikältähän kaikki lens tietenki maahan....!!!=)

Me oltii muuten tänään golffaamassa ja oli tosi kivaa.. ja viel voitin muut, IHME!

No,täällä mennään siis tokavikaa viikkoa, ja kisaillaan monta kilpailua ja yritetään kerätä pisteitä..! Mahtava porukka meillä ainaki on ja mielettömän hyvä fiilis!!! Eli ei muuta, ku pidetään lippu korkeella!!! Ja hymy naamalla!!!

Ainii, H YVÄ SUOMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

t.NIksu=)
 

©2020 Baari - suntuubi.com