Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                     Mikä on Baari?

Baari (The Bar) on alkujaan ruotsalainen formaatti, jossa 12 toisilleen tuntematonta kilpailijaa perusti baarin kaupungin keskustaan. Kilpailijoita ei eristetty muusta maailmasta, vaan heidät tuotiin katsojien luokse keskellä kaupunkia. Kuka vain voi pistäytyä baariin bisselle ja tavata baarissa työskentelevät kilpailijat.

Kimppakämpässä asustavilla kilpailijoilla oli 3 kuukautta aikaa tehdä baarista menestys puhaltamalla yhteen hiileen ja tekemällä rankkaa duunia baaritiskin takana. Samaan aikaan he asuivat yhdessä 24/7 ja pelasivat kukin omaa pudotuspeliään. Heidän täytyi myös oppia kaikki alaan liittyvät kikat aina Vodka Martinin sekoituksesta ravintolan kannattavuuslaskelmaan.

Kilpailijat järjestivät baariin villejä bileitä ja muuta ohjelmaa, markkinoivat baaria asiakkaille ja pistivät persoonansa täysillä peliin. Baari-ohjelman baarina toimi Helsingin Annankadulla sijaitseva entinen ravintola Birdie.

Katsojan vaikuttaminen ohjelmaan toteutui äänestämällä soittamalla ja tekstiviestillä, sillä kerran viikossa yksi kilpailijoista putosi baarista lähetetyssä suorassa lähetyksessä ja valinnan tekivät katsojat. Valintaan vaikutti sosiaalisten taitojen lisäksi myös kilpailijan baarille antama työpanos – jos lasien blokkaaminen ei maistunut niin kilpailijalle seurasi matka maitojunalla takaisin kotiin.

Baarissa oli joka viikko plus/miinus - kokous, jonka tarkoituksena oli selvittää ketkä kaksi kilpailijaa joutuivat häätöäänestykseen. Kukin kilpailija antoi yhdelle kilpailijalle plussan ja yhdelle kilpailijalle miinuksen. Eniten miinuksia saanut kilpailija joutui suoraan häätöäänestykseen ja eniten plussia saanut kilpailija päätti toisen häätöäänestykseen joutuvan kilpailijan.

Baarissa oli käytössä keltainen kortti (varoitus) ja punainen kortti (poistaminen Baarista). Jos kilpailija rikkoi sääntöjä, sai hän keltaisen kortin. Kahdesta keltaisesta kortista seurasi punainen kortti ja poistaminen Baarista välittömästi.

Se, joka selvitti tiensä yöelämän valtiaaksi ja pääsi loppuun, voitti 40 000 euroa!

Baaria seurattiin Subtv:ssä 13.3. 2006 alkaen maanantaista perjantaihin klo 22.00. Suorat pudotuslähetykset sunnuntaisin klo 21.00. Ohjelman sunnuntaisia suoria lähetyksiä emännöi Kirsi Salo (viikot 1-7) ja Silvia Modig (viikot 8 -12) ja kilpailijoiden bar coachina toimi Jani Avelin.

 

©2020 Baari - suntuubi.com