Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                 MIRAN BLOGI 9.4.2006

Aamu.
Aukesi. Oli juuri sitä mitä toivoin,ehkä parempikin;-)

Tapasin Saran, oli perhepäivä.

Se oli niin ihanaa, niin odotettua. Sain istua suloisen vieressä, katsoa, koskea. Lukea Taikatalvea. Niin, ja kuinka sydämessä tuntuvaa, oikeesti, SE OLI koskettavaa katsoa kaikkia pieniä Makkosia, Kajn poikaa, avovaimoa. Odotusta.Täyttymystä.

Ja siitä luopumista. Seuraavaan kertaan. Missä liekin..?

Kahvilavuoro. Frankin kanssa. Ja ilta on vapaa, kävimme Fränän kanssa keskusteluja maailmankaikkeudesta, ja muusta, ent.sikapaljussa nyk.rakkaudenpaljussa;-) ja , oi, kohta nukkumaan. Huomenna siivouspäivä, (ehkä,ehkä löydän rillinikin!!!!Kas,ilman niitä olen vain puolikas, tai kuin sokea hiiri..?) ja suora. Taas uusi viikko alkaa meidän reality-maailmassamme..hurjaa!Sanon vaan.

Kiitos. Olen saanut niin mukavia ja kannustavia viestejä, nyt. Onhan se mukavampaa. Sanon vaan. Ja virnistän..(Se Pahanilman Peikko!!!)

"-mikä laulu tuo on? kysyi Muumipeikko.
-Se on laulu minusta itsestäni,kuului kuopasta. Laulu Tuutikistä joka on rakentanut lumilyhdyn. Mutta kertosäe käsittelee aivan muita asoita.
-Ymmärrän, sanoi Muumipeikko ja istuutui lumeen.
-Et ymmärrä, sanoi Tuutikki ystävällisesti ja kohottautui sen verran että hänen punavalkoraitainen nuttunsa tuli näkyviin. Sillä kertosäe käsittelee sellaisia asoita, joita ei voi ymmärtää. Ajattelen juuri parhaillaan revontulia. Ei voi tietää ovatko ne olemassa vai näkyvätkö ne vain.Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi."
Tove Jansson;Taikatalvi

Kiittää MiruMau,
satujen SulotaR, kumartaa.Kietoutuu yöhön ja itseensä.