Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                 MIRAN BLOGI 27.4.2006

Mira kehuu ryhmähenkeä.

Keskiviikko-aamuinen..heräsin mahdottomaan valitukseen,vinkunaan ja ketutukseen muiden taholta ja se ,sanon vaan ,on pahin mahdollinen tapa herätä.Kaikki tuntui olevan huonosti,ja jokaisella oli tuhat ja taas tuhat vaivaa ja kertakaikkisen kamala elämä..

Siinä ei paljon auttanut kisan päätös ja palkinnot jotka veivät meidät Meccaan(mikä tosin aina on ihanaa!!!Minne muualle!!!????) ja lentämään pallossa kohti auringonlaskua ja työiltaa.Mustat joutuivat töihin.

Ikävä uutinen oli että joukkuejako jatkuu vaikkakin muissa merkeissä.

Hyvä uutinen taas on se että meidän ryhmämme toimii yhteeen ihanasti,antaa mahdollisuuden kokea,tuntea,ja luottaa..toimii hyvin ryhmänä,työssä ja muuallakin;-)

Söimme,oli jotenkin huono olo,painava tunne,jopa ihanassa paikassa mutta kun sain tilittää taas maailmanmenosta,meistä,yhteisyydestä,ilosta,keskustelunpuutteesta tai sen rajallisuudesta,alkoholin liikakäytöstä ja kiukuttelusta ja kun olin itkenyt vessassa,löysin taas ilon! Meistä! Jotka istuimme. Meistä jotka puhuimme,ja pystyimme siihen. Yhdessä,ilman pelkoa siitä onko tunne sopiva vaan tietona siitä että oli tai ei,se silti on käsiteltävissä ja silloin,voimme taas nauraa.Olla helpottuneet.Ja taas;täynnä voimaa.Sillä kyky ja uskallus käsitellä välillä vaikeitakin asioita kertoo paljon siitä ryhmästä ja sen luomasta yhteisenergiasta!Tämän ryhmän kanssa on todella ilo työskennellä!Sanon vaan;-)

Palloilu ei onnistunut,tuuli liikaa ja töihin saimme käskyn mennä vapaa-ajan ja shampanjan merkeissä,mikä kenties ei toista ryhmää ilahduttanut..sen voi ymmärtää.

Myöhemmmin Cafe Punawuoressa Pojat lopulta suostuivat esiintymään vaikka ensin päättivätkin perua prinsessaisille suunnatun alusvaatenäytöksen. Koreografia tosin muuttui myös, tuulen lailla, mutta luonnonvoima on luonnonvoima,sanon vaan. He tekivät sen,siitä olin iloinen (itseni!!! Ja heidän puolestaan..) sillä uskallus..se lisää uskallusta, yrittämisen, heittäytymisen halua. Ja silloin on ehkä jo helpompi lopettaakin siihen sunnuntain rauhaan mihin näytöksessä pyrittiin,ikkunailluusioon, ja pitää housut jalassa..tätä en tosin takaa, virnistän vain.

Kiitos teille kaikille jotka edesautoitte joukkueemme voittoon ja muillekin,jotka ,tulitte,tulette .

Olette tärkeät!

BaariMikkoinen MiruMauMahdoTon kiittää ja kumartaa.
 

©2020 Baari - suntuubi.com