Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                 MIRAN BLOGI 4.5.2006

On torstai, toisen tiimin päivä.

Kohta ehkä joukkuejako puretaan, ja, sanon vaan että se on iloinen uutinen;-)

Kun Tumppi lähti, lähti täältä tärkeä osa.. ihan jo ryhmäjaon kannalta. Siitä eteenpäin olemme olleet hajanaiset ja, kuten vanha kansa tietää, neljä on seura ja kolmas on liikaa.

Olemme aikuiset, ja osaamme tehdä töitä näinkin mutta.. onhan se hauskaa jos kivaa..kin.luulen?

Maailma on keveyttä täynnä. Ja tiukkaa työntekoa. Molemmat tasapainottavat toisiaan ja ilman yhtä on konaisuus vajavainen. Keveys puuttuu, nyt.

On ollut suuri onni, että baarissa töitä paljon sillä se on asia, jota rakastan. Sen ilmapiiriä, iltoja, odotusta, naurua,musiikkia. Se on minun olohuoneeni, nyt ja myöhemminkin.S iellä ilma liikkuu, ihmiset ovat muuttuvat, raikkaat. Ja hei,ystävälliset!!!(siis, kohdatessaan ystävällisyyttä;-) ja muutenkin..)

Täällä, kodiksi kutsutussa, on riipivä ilmapiiri. Odotusta, vaatimusta, väsymystä, kiukkua, kyräilyä, spekulaatioita.Päivästä toiseen, illasta aamuun. Olen onnellinen Niksusta ja Frankistä sillä molemmat ovat sitä minkä ystävänä koen,helpotuksena.

Niksu, samaa huumoria, keveyttä, jonka tunnistan. On taito, todellakin, saada asiat näyttämään helpoilta vaikka ne aina eivät sitä olisikaan. Hänen kanssaan on ilo olla, alusta alkaen.

Frank, ihana itsekeskeinen, suloinen otus. AIna kiltti ja huomioonottava kun haluaa ja muistaa.(obs,virnistää)Kyky nauraa,myös itselle.(Kun Tahtoo..)

Muutkin ovat omalla laillaan todella mukavia mutta ..tämä jatkuva jäykkyys,vahvistus,vaatimus,valitus on melko lailla painavaa,sanon.

Kohta... on sunnuntai;-)

Katsotaan..se näkee kuka elää.

Ja minä elän, nyt ja aina. Kirkko on kaunis tästä kohdasta katsottuna, aurinko olemassa. Minä.. pian..missä?

Seikkailu,on tämä..elämä,sanon vaan!

MirUmau, kiittää ja kumartaa.
 

 

                                       MIRAN BLOGI 4.5.2006 (OSA KAKSI)

Jumaleissan, nyt jo suututtaa!!!!!

Sen lisäksi, että olen joutunut johtamaan Team jukuripäät, kiukku Hanna ja teen-itse, enkä puhu-Kajta niin saan vielä niskaani kaikenlaista meiliä Olivian kiusaamisesta!!! Que...!!!! (Millä ajalla, ihmiset, arvelette minun aikatauluttavan sen asian, siis sen kiusausosaston!!!) Ja yhteistyökyvyttömyydestä!!!! Ja vielä, hyvä tavaton sentään, pelkkää mitä sattuu neuvoja ihmisiltä, jotka ovat nähneet vilauksen todellisuudesta nimeltä reality!!!!

Ja sen lisäksi saan selitellä virheitä, joiden tekemiseen en ole ollut missään osallisena, kun tietoa niistä ei ole annettu,pyytämälläkään. Elämäni aikana olen tehnyt paljon työtä, yhteistyötä, ryhmätyötä, ikinä ala-asteen jälkeen en tämänmoisena!!!! Hitsu, sanon, kun en muuta viitsi!!

Hyvä helvata sentään, te katsotte puolta tuntia meidän 24:stä ja, uskokaa tai älkää, nuo päätelmät perustuvat kyllä jo johonkin muuhun kuin totuuteen..ei siinä, että se ihmisiä olisi koskaan juuri kiinnostanut!!!!Totuus siis, ylipäätään.

Täällä, katsokaas, keskitytään siihen miten saisi annettua senkaltaisen käsityksen, että olisi tekevinään jotakin.. se voittaa joka ensiksi ehtii iskeä. Se on täällä sääntö. Sehän,ihmiset, on varmaan viisasta allekirjoittaa? Oletan?

Frank, peruutan edellisen, sori nyt vaan!! Eikä edes sitä, ei ole anteeksipyydettävää, minulla.

Frank on ihanan itsekeskeinen ja kamala.. sitä samaa. Hän on ihanan epärehellinen siinä mielessä, että kameran edessä hän helposti on muuta kuin stressaantuneena ja kiireisenä. Se ei aina (huom!Aina;-)) ole ilo.Vaikka välillä onkin, myönnän.Sellainen määrä tarmoa ja epäjohdonmukaisuutta on todellakin ihailtavaa, mutta huonona hetkenä melko epäluotettavaa..

Ja silti, hänessä on sisällä aivan suloinen pikkupoika, mutta ihanampaa se on siinä nelivuotiaassa pellavapäässä, jolle olisi syytä laittaa jotakin rajoja..uskoisin? Luotettavaa työkumppania en hänestä hakisi, hauskan ja helposti pidettävän kahvikaverin kyllä. Ja tässä, puhun,väärinkäsitysten välttämiseksi, ihan vaan kahvista!!!(virnistää=)

Ilman Niksua lähtisin täysillä!!!

Ja ehkä, muutenkin. Tervetuloa sunnuntain freakshow:hun.. Määrätkää te, miten mennään. Siis taas, uskon, että Olivia istuu kanssani, sillä Frank tuskin Hannaa nimeää ja Niksua ei kylläkään. Hyvä niin, jotain oikeutta, Niksu tekee nimittäin tätä myös sillä, mitä sydämeksi kutsutaan.

Kas, minä en jaksa ottaa tästä enää moraalista, tai muunkaanlaista kantaa. Täällä pieni asia saa aivan utopiset mittasuhteet ja työnteolla, tai miten sitä tehdään, on täällä aika pieni merkitys. Isompi on sillä, miltä sen saa näyttämään.

Silti, pidän heistä kaikista, jollain lailla, paljonkin.. siitä hassusta Hannasta (siis hyvällä tuulella), gentleman Kajsta (siis tapojen suhteen;-)), suloisesta Frankista (siis jos haluaa), omituisesta, söpölistä Oliviasta (siis ilman meikkiä, kerrosta itsensä päällä, henkisesti meinaan).. mutta tämä yleinen ikävyyden ilmapiiri alkaa tarttua, teki mitä tahansa. Ihminen voi antaa tiettyyn pisteeseen asti kaiken ihmisille, joista pitää mutta.. tulee piste, jolloin se alkaa olla kohtuuton vaatimus. Kun lopettaa senkaltaisen itsestäänselvyyden se on aina häkellyttävää. Odottamatonta. Ja tapahtunut maailman sivu.. ei ole enää kunnioitusta niitä ihmisiä kohtaan ja silloin jää jäljelle vain vähän. Näen nämä ihmiset, pidän heistä. Ja en kyllä asuisi heidän kanssaan vapaaehtoisesti. Paitsi Niksun.

Tämä on kirjoitettu täysissä sielun ja ruumiin voimissa, vapaaehtoisesti.

Kiitos vainenkin,

varsinkin teille, te jotka jaksatte kirjoittaa hauskemmista asoista. Elää niitä. Ja jotka koette sydämen kautta. Uskotte innovaation. Herkkyyteen. Uuteen mahdollisuuteen. Itseenne. Kauneuteen ja leikkimielisyyteen. Jotka koette, uskotte ja uskallatte.Vaikka välillä itkien,

MiruMau MirumauMahdoton..pakkaa jo! KompromissiKuningatar, tähän asti, nyt kyllästynyt. Vihainenkin .Ja silti, näen.(Mutta en kerro mitä;-)!!!!!
 

©2020 Baari - suntuubi.com