Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                 MIRAN BLOGI 5.5.2006

Hih..

Vedin korjaussarjan, nollasin tilanteen ja pääni..oli kuulkaa todella tarpeeseen, sanon vaan!! Ja virnistän.

Syytän kaikesta pms-oireita, tai sitten en. Sen kuitenkin sanon että AnTiSankaRitar Try suuttuu harvoin, mutta silloin kun suuttuu, suuttuu todellakin..suutuin. Myönnän;-)

Kas, olen ollut kiltti ja kärsivällinen, oikeudenmukainenkin, kaiken kykyni mukaan. Autoin kaikkia, kaikkea, huolehdin,selvitin. Ja sitten..jäin aivan yksin, enkä saanut apua, infoa, edes puhetta..oltiin kaikki väsyneitä.

Ja sitten kun sain Kajn ja Hannan puolelta kritiikkiä yhteistyökyvyttömyydestä jne. aloin suuttua, se, katsokaas, ei ole totta laisinkaan. Minähän sen perään olin kaikin keinoin huudellut, väsymykseen asti, ja sen hyökkäyksen jälkeen, tuli muutama uusi. Silloin alkoi ketuttaa, jos suoraan sanon. Ja vielä kun Frank huusi, Olivia antoi miinuksen väsymyksestä, joka ei mielestäni ollut se oikea syy, voinut olla,, ilman oikeaa selitystä, niin silloin ajattelin tämän olevan jo todella epäoikeudenmukaista, suoranaista kiusaamista.

No niin. Pihalla puhutaan välillä muuta kuin kameran edessä, kaikissa on omat huonot ja kaikilla myös hyvät puolensa.Mutta kukaan, toistan, kukaan EI OLE TÄYDELLINEN!!!

Siis, todella, en edes minä;-) (Kai!?) (vaikka usein olenkin, siis sen lisäksi että olen ihana...)

Oli pakko nollata, vedin kännit ja se oli kivaa. Teen sen harvoin, mutta nyt todella tiesin sen olevan lähes välttämätöntä. Ja heti sen jälkeen alkoi asiatkin olla paremmin. Jokainen riitelee joskus ja varmasti suuttuukin. Aikuiset, tiedättekö,osaavat selvittää sen ..sen olemme tehneet. Tämän jälkeen jatkamme taas, ja aina vähän edellistä kertaa paremmin.Siksi kai elämmekin?

Hanna on suloinen omalla kipakalla tavallaan, Kaj hurmaava jäyhyydessään, Frank, niin..söpöliini starailija ihana, aina kun haluaa. Olivia, tuo hassu merenneito, tarpeellinen hänkin. Niksu, sydämen soturi, niinkuin minäkin. Siinä me olemme.Kaikki. Ihmisiä vain. Se kannattaisi muistaa, niin meidän kuin teidänkin!

Onhan tämä huviretki painajaisiin, vääristyneiden peilien maahan. Ja samalla ihana, kasvattava, hurja seikkailu, jossa jokainen hetki on aina uusi. Hurjaa!!! On ollut kunnia saada olla tekemässä tätä, vaikka välillä se on kamalaakin. Niin kai kaikki suuret seikkailut?

Tavikset täällä tositeeveessä riitelevät, rakastavat, toivovat, juuri niinkuin tekin. Me. Kaikki, yhtä ja samaa.

Hei vaan, sunnuntaihin.

MiruMau, baarinaismikotaR, teidän, itsensä. Aina.