Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                 MIRAN BLOGI 6.5.2006

Minäpä esitän villin veikkauksen..

Frank, pelin tässä vaiheessa, nimeääkin..Kajn? Hannan?

Mutta toivon, todellakin ettei Niksua, tuota iloista huumorimimmiä.

Ilman meitä..olette jo melko lailla ilman naurua..arvelen? kas, me kaksi, uskallamme vielä puhua, sanoakin. Jaksamme jopa nauraa. Muistaa asiakasta, itseämmekin.

Saatan tietysti olla väärässä...ja te niiin oikeassa..vaan ehkä ei sentään?

Nyt sen jo näkee; täältä ulos pelataan muiden asioiden kuin työpanoksen tai yhteistyöhalun,ystävällisyyden, tai lempeyden,huumorin tai asiakaspalvelutaitojen..tai uskalluksen sanoa, oli vääryys missä sitten onkin..takia.

Oikeat syyt olisivat paremmat.."En enää kestä Miran vaatekasoja!!!".."Onpa sietämätön tyyppi".."Aina se jättää viinamitat nurnpäin!!!".."Taas se hukkasi lasinsa!"".".Miksi se aina tanssii!!!",""Ai hei, se olikin vain ihminen..pois siis!!!!

Se oli jo vitsi, se äänestys..sanoo väsynyt Bambi, joka herätti syvää huolenpidon halua miinuksen muodossa sanomalla kaipaavansa pikkuistaan..ja olemalla väsynyt pelaamiseen siten, että kameran kanssa tehdään yhtä, toisaalla, hitsu, toista.

Aikuisten oikeasti, saimme asiat taas parempaan suuntaan. Puhuminen, riitelykin auttaa. Aina. Niitä ei voi välttää, paitsi pelkuri, ja sen jälkeen.. Jatkamme entistä ehompina.Ilman minua, tai minun kanssani. Juuri niin kuin sen mennä pitää.

Kukaan ei ole korvaamaton, olemme kaikki samasta aineesta, hiiltä ja vettä, rakennettu.

tavikset tositeeveestä.

Ihanat, sietämättömät, monipuoliset, iloiset, vihaiset, muuttuvat. Tilanteen mukana.

Me.

Teidän,

MiruMarkkinakIssA
 

©2020 Baari - suntuubi.com