Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                 MIRAN BLOGI 13.5.2006

No niin.

Kaj on lähtenyt.

Minun meilini on täynnä vihaisia kannanottoja asiasta, vaatimuksia joukkolakosta tms.

Peten aikoihin niitä ei tullut.. kuitenkaan, muistelen?

Antisankarittaren tulisi puuttua, kuulemma, asiaan, tehdä mennyt mitättömäksi, muuttaa historiaa, lähteä kävelemään.. jotakin? Mitä vaan..

Antisanakritar Try ei tee mitään. Ja mitä voisin tehdä!!!? Tietämättä tosiseikkoja, olematta paikanpäällä, puhumatta Kajn kanssa...??

En minä nähnyt sitä, mitä tapahtui, en ollut kuullutkaan, ennen kuin paljon myöhemmin. Silloinkin luulin hänen lähteneen, syystä tai toisesta, meidän reality-kotiimme.

Kuulkaa nyt, ihmiset. Tarinoilla, tapahtumilla on aina monta puolta. Ainakin kaksi, useimmiten enemmän. Jokainen niistä on ymmärrettävä, kaikella on puolensa. Silti, silloin tällöin, on otettava kantaa, valittava miten itse toimii.

Väkivalta on aina väärin.

Käden voi laittaa kameran eteen, sanoa, puhua. Kysyä mitä, miksi.

Meitä ei koskaan kuvata vessassa, ei olekaan kuvattu, ei näytetty. Kuvausryhmä tuli sinne, kyllä, niin kuin muuallekin, siihen olemme tottuneet, oletan. Mutta ei heillä ollut edes kamera päällä, niin tiedän. Tämä oli surullinen vahinko, meille, ensijassa kuitenkin Kajlle, kuvausryhmälle. Kukaan ei tarkoittanut pahaa, paljon vahinkoa voi silti sattua.. onneksi niin ei käynyt! Paitsi tietysti se mitä siitä seurasi, säännöt ovat meillä sellaiset, me kaikki sen tiedämme.

Mutta, en ole ollut paikalla,; hermot ovat täällä pinnassa, liian nopeita johtopäätöksiä vedetään, usein hermostutaan, itketään herkemmin kuin koskaan ennen. Teemme todella pitkää päivää, vähällä levolla, vähällä ruualla. Kovalla työllä.

En, tiedättekö, pysty tekemään tehtyä tekemättömäksi, enkä muuttamaan jo tapahtuneiden asioiden kulkua. Siksi olen yrittänyt puhua, auttamisesta, puhumisesta, yhteistyöstä, työnjaosta, jotta näitä ei tapahtuisi. Muuta en voi tehdä. Pahoitteluni.

Olen pahoillani Kajn puolesta. Myös kuvausryhmän puolesta, josta yksi oli sairaslomalla, kaaduttuaan.

Itseni puolesta, myös. On helpompi menettää työkaveri toisella tavalla, vaikka rankka sekin, mutta ainakin ehtii sanoa hei hei. Ja tavataan.

Kaj. Tavataan, hei hei. Halaa vauvaasi, avovaimoa. Sinulla on ihana perhe, jotka varmasti auttavat sinua pahimman yli. Me ajattelemme sinua, toivomme kaikkea hyvää.. ja pian me kaikki tapaamme!

Maailma. Hieman ymmärrystä. Kajta kohtaan. Kuvausryhmää kohtaan, josta yksi henkilö kaatui, jota tönäistiin.

Me emme tiedä kaikkea. Ette tekään, sanokaa minun sanoneen.

Olemme samaa, kaikki koskee kaikkeen. Tuntuu. Mutta aikaa ei voi kääntää, mielenosoitus olisi tarpeeton, emme me sitä ennenkään tehneet. Tämä on peli. Omilla säännöillään. Ikävä välillä, vaikea, hermoja raastavaakin, se saattaa syödä miestä, naistakin.

Seuraus.. niin. Se voi olla tämäkin. Oli väkivalta ketä tahansa kohtaan, mistä tahansa syystä (paitsi kuoleman edessä, todellisen uhan!) se ei koskaan ole oikeutettua. Kaj itse sanoi samaa, aiemmin.

Aina on toinen tie. Aina on mahdollisuus tehdä toisin, laskea viiteen. Miettiä hetki. Ja se ei vie pois Kajn ihania, hyviä puolia, miestä joka on lempeä omalla jäyhällä tavallaan, ystävällinen; se ei muuta totuutta siitä että kelle meistä tahansa voi käydä niin. Kelle vaan! Siksi, Maailma.

Muistakaahan nyt se lempeys, ja miettikää nyt uudestaan.. ja ehkä vielä kerran. Ja ajatelkaa mikä onni on, että vielä pahemmin ei käynyt!

MiruMau,

ps. kiitos kutsusta tulla katsomman saitilta "todellinen ,kylmä luonteeni".. niin. Olenhan minä (tästäkin!) vastuussa.. mutta ..taidanpa jättää väliin. Tehän tunnutte tietävän kaiken ,ilman minuakin;-)..joskus huumori, veikkaan, voisi olla hyvästä, sielläkin..

Huomio siitä että Peten te tuomitsitte, nyt tuotantoyhtiön. Ehkä ainoa oikea syypää on.. tuomitseminen, ylipäätään? siis, jollei kuitenkaan nähnyt.. ollut paikalla..

Sanon vaan.

MiruMau ja ihanat kevätkesän jatkot, viikonloput. Kaikille!!!!

©2020 Baari - suntuubi.com