Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                 MIRAN BLOGI 20.5.2006

Katsele.

Kuuntele seuraavaksi kuulemasi laulun sanoja. Kiinnitä huomiota seuraavaksi lukemaasi artikkelin sisältämiin tietoihin. Paina seuraavaksi näkemäsi elokuvan juoni mieleen. Ajattele seuraavaksi tapaamasi ihmisen puheita. Usko; se mitä näet voi ollakin totta..

Kuule joen kuiskaus, valtameren henkäys, korvaasi hyväilevän tuulen viesti.

Aina ja kaikkialla. Rakkaus on vastaus. Niin että pidä varasi, käytän apunani koko maailmankaikkeutta ;-) (Keskusteluja Jumalan kanssa; Neale Donald Walsch)

Tirlittan putos kanavaan, Tirlittan upposi, Tirlittan nousi pinnalle, Tirlittan hengitti, Tirlittan okariinollaan, Tirlittan visersi, Tirlittan kutsui, ketähän? Tirlittan, rakkaani!!! (oiva paloheimo; Tirlittan)

On ollut ihana ilta töissä, minä olin ylhäällä niin kuin miltei aina. Siellä on ikkunat, mahdollisuus puhua, kuulla. Itseäänkin ;-)…

Kohta on taas sunnuntai, yllätyksiä täynnä.

Aamu aukeaa, edessäni, kun työ loppuu. Ja on auki kun se; työ taas alkaa… hassu elämä. Meillä.

Hyvät viikonloput, kaikille teille!

MirumaruMaailmanmaTkaaja. TirlittanTuli.

Perjantait on kivoja. Stand-up on hauskaa. Curling on kehittävää. Drinkkiskabat rulettaa Sunnuntaisin pudotaan… täällä me ollaan..

Teidän,

MirumauMahDotOn, hymyilee. Korpin kokoinen, kolibrin.

 

                                   MIRAN BLOGI 20.5.2006 (OSA KAKSI)

Lauantai. Kotona sai käydä… ehdin kaiken, sain niin paljon. Kiitos.

Löysin lavalta, kodin vierestä vanhan vaa'an, Marianne-merkkisen, kauniin, käsinmaalatun lasin; palan ikkunaa, ja matonkutimen… muistatteko ne pikku kutimet, joilla saattoi tehdä pieniä mattoja!!!? Ja, ette usko, vanhan karvamaton, sellaisen kermanvärisen… vain pesua vailla! Maailma, sanon vaan, on täynnä pieniä, suurempiakin aarteita. Kun vain avaa silmänsä.

Mukaan otin lempimusiikkiani, Cirque du Soleil, Allegria ja Kaj Chydeniuksen Kauneimmat rakkauslaulut… ainakin mielessäni ;-)… no, muutaman muunkin… ei, minä en tarvitse puolikasta… virnistää.

Syntymäpäiväpojan; yhteisen kahvihetken, kirpeänsateisen, kauniin päivän.

Pieniä hetkiä, elämän palasia ja kuitenkin niin kokonaisia!

Jotta voi olla lähellä on opittava olemaan yksin. Jotta voi rakastaa, on aloitettava – itsestä. Joskus on käytävä, kaukanakin, nähdäkseen lähelle. Luulen?

Ja sitten kudotaan koko kirjo yhteen, aina uudella värillä, uudella palalla… ja niin rakentuu kokonaisuus. Suuri taivas.

Kohta on sunnuntai, ehkä taas istun penkillä, joka taitaa olla jo tottunut minuun, minä siihen.

Silloin tavataan taas,

teidän,

MiraMiraKel


 

©2020 Baari - suntuubi.com