Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

DANIEL

Saapunut Baariin:    12.3.
Poistunut Baarista:    2.4.
Poistumisen syy:     Häätö
Oli Baarissa:       22 päivää

Ikä: 21v.
Lempinimi: Däni, Mustafa
Siviilisääty: Sinkku
Kotikaupunki: Vantaa
Pituus: 178 cm
Paino: 77 kg
Ammatti: Opiskelija / Vaatemyyjä
Koulutus: Merkonomi, opiskelen parhaillani tradenomiksi
Toiveammatti lapsena: Astronautti, poliisi, kuningas
Perheeni: Isi, äiti, neljä pikkuveljeä ja pari koiraa. Muutamia ei veriveljiä ja siskoja ja One love!
Horoskooppimerkki: Skorpioni
Harrastukset: Jammailu, lukeminen, haaveilu ja räbäytys

Motto: Ajattele olevasi jo nyt kuningas, niin jonain päivänä sinusta tulee sellainen.

Tämä yrittäjähenkinen tumma hurmuri on rapannut lähinnä omaksi ja kavereiden iloksi jo kuutisen vuotta. Keikoillakin kiertäneen rapparin sisältö biiseihin löytyy omasta elämästä tai vaikkapa Mikko Alatalon päästä! Nimittäin uusimman biisin aiheena on Mikko Alatalon silmälasit.

- Mikko on old school, aito kaveri ja Mikon lasit on ihan kivat, Daniel paljastaa.

Vilkkaan ulkokuoren alta löytyy myös herkkä nuori mies, joka toivoo, ettei tuleva julkisuus vaikuttaisi häneen millään tavalla.

- Että kaikesta huolimatta pystyisin olemaan edelleen se sama Daniel, 21 v. opiskelija. Se aito kaveri, mikä oon aina ollut tähänkin asti. Niin paitsi, kun mä täytän 22, nauraa Daniel.

Danielin omaan juhlimiseen ja baarissa käymiseen kuuluu oleellisena osana rap-musiikki. Erityisen mielellään Daniel juhlii kesäiltaisin parhaiden kavereidensa kanssa. Täydelliseen iltaan kuuluu saunomisen ja grillaamisen lisäksi myös "himoräpin" kuunteleminen. Tämä musiikki saa Danielin joraamaan niin, että heikompia hirvittää.

Danielin onnistunut ilta päättyy jatkoille, jossa vedetään pakolliset henkevät keskustelut. Seuraavana päivänä Daniel sitten syö "spessu-darramätöt".

Päärynäsiideri maistuu vantaalaisen suussa herkulliselle. Parhaan juomaelämyksen mies on kuitenkin saanut Tikkurilassa, jossa hän pääsi juomaan mansikkadrinkin. Danielilla ei ole kuitenkaan tietoa drinkin tarkemmasta koostumuksesta. Joka tapauksessa se oli hänen mielestään "pirun hyvää".
 

©2020 Baari - suntuubi.com