Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

    

      Kilpailijoiden esittely ja tapahtumia edellisellä viikolla

      ennen ohjelman alkua:

 

_______________________________________________________________

                                             0. VIIKKO  7.3.2006  TIISTAI
_______________________________________________________________


PETRI
07.03.2006 10:43

Petri on 38-vuotias ja kilpailijoiden vanhin. Myyntipäällikön hommia painava helsinkiläinen kuvailee itseään avoimeksi, seuralliseksi ja kiltiksi.

Työpäivän jälkeen Petri rentoutuu harrastustensa parissa, jotka ovat ruuan laittaminen ja kuntosalilla käyminen. Salilla rehkimisen jälkeen hän hikoilee mielellään saunassa. Parhaiksi piirteikseen helsinkiläinen nimeää suvaitsevaisuuden ja toisten huomioimisen. Lapsena Petri haaveilikin poliisin ammatista.

Petri on erityisen ylpeä elämässään lapsistaan ja siitä, että on uskaltanut elää tunteella. Hän kertookin motokseen, että elämä pitää elää tunteella, ei järjellä. Petri kuitenkin imaisisi muutamat sanomisensa takaisin, jos voisi muuttaa menneitä. Tällä hetkellä Petri haluaisi menettää muutaman kilon painostaan ja samalla saisi haihtua myös muutama eletty ikävuosi.

Petri ei voi sietää itsekeskeisiä ihmisiä. Myös ylpeät ihmiset karmivat helsinkiläisen selkäpiitä. Joka tapauksessa Petri uskoo omiin mahdollisuuksiinsa baari-ohjelmassa, koska hän luottaa itseensä. Suomalaisista julkkiksista hän haluaisi tavata ehdottomasti Tommy Tabermanin, koska Petri haluaisi nähdä miltä tämän tukka näyttää aamulla. Jos Petri tapaa mielenkiintoisen ihmisen hän suuntaa katseensa oitis kasvoihin, koska silmät ja kasvonpiirteet vetoavat häneen.

Petri antaisi 40 000 euron voittopotista osan exälleen ja äidilleen. Lopuilla rahoilla hän laittaisi kotiaan kuntoon.

___________________________________________________________________________

IRENA
07.03.2006 10:44

Irena on 31-vuotias visualisti Helsingistä. Lapsena hän kuitenkin haaveili prinsessan urasta.

Tuttaviensa ympärillä Irena tunnetaan paremmin lempinimellä Niksu. Häntä ei saa mitenkään viihtymään liian tiukkojen, pessimististen ja huumorintajuttomien ihmisten seurassa. Parhaaksi piirteekseen hän mainitseekin positiivisuuden. Irena uskoo vakaasti pärjäävänsä baari-ohjelmassa.

Omien sanojensa mukaan Irena on iloinen, puhelias ja sosiaalinen. Ystävät saattavat silti pitää häntä hieman hulluna, mutta ehdottoman luotettavana. Näin ainakin Irena itse näkee asian.

Helsinkiläinen on elämässään ylpeä koulutuksestaan, työstään, perheestään ja ystävistään. Jos Irena muuttaisi itseään, hän lisäisi itseensä pitkäjännitteisyyttä ja samalla kovettaisi sisintään.

Parhaiten Irena rentoutuu hyvää elokuvaa katsomalla. Hän kuuntelee kaikenlaista musiikkia ja haluaisi joskus tavata presidentti Tarja Halosen, koska haluaisi onnitella häntä.

Jos Irena saisi pyytää kolmea asiaa Haltijakummilta, ne olisivat onni, terveys ja ihanat ihmissuhteet. Voittorahoilla Irena matkustaisi ja laittaisi ehkä osan asunnon käsirahaksi.

___________________________________________________________________________

FRANK
07.03.2006 10:44

Frank on 22-vuotias automyyjä ja baarimikko, joka on omasta mielestään aina menossa ja kiireen armoilla.

Järvenpääläinen Frank tottelee myös lempinimeä Frankie. Itse hän kuvailee itseään sanalla sähäkkä. Hän arvailee, että myös hänen kaverinsa pitävät häntä "häslärinä". Parhaiksi puolikseen Frank määrittelee yrityksensä olla aina ystävällinen ja reipas.

Frank pureskelee helposti huuliaan ja sormiaan. Tästä hän haluaisi myös päästä eroon. Samalla saisi hänen mielestään loppua myös "röökaaminen". Frank haluaisi toisinaan muuttaa tapahtuneita asioita menneisyydestään, mutta välillä hänelle tulee päiviä, jolloin hän ei haluaisi muuttaa mitään. Erityisen ylpeä Frank on siitä, että sai käytyä koulunsa ja monista ystävistään.

Kun Frank huomaa kiinnostavan naisen, hän suuntaa katseensa ensimmäisenä silmiin. Seuraavaksi hän pyrkii omien sanojensa mukaan selvittämään persoonallisuuden. Frank kiinnittää huomiota myös siihen, onko nainen "pelaaja" vai jotain muuta. Vaatetus kuuluu myös tarkistettavien asioiden listalle.

Nenäkkäät ihmiset kiristävät Frankin hermoja. Erityisen mieluusti Frank tapaisi Ville Valon, koska järvenpääläisen mukaan Valon musiikki on aivan loistavaa. Him:n musiikki kuuluu housen kanssa Frankin suosikkeihin.

Toiveita toteuttavalta haltijalta Frank pyytäisi terveyttä, jotta hän olisi aina terve kuin pukki. Sitten hän toivoisi rutkasti "rahnaa" ja sitä , että saisi kokea elämänsä aikana kaiken mahdollisen. Voittorahoilla Frank maksaisi velkansa pois ja suuntaisi jonnekin lämpimään.

___________________________________________________________________________

HANNA
07.03.2006 10:44

24 -vuotias Hanna työskentelee ravintolassa tarjoilijana, vaikka hän huomaa välillä päästävänsä sammakoita suustaan.

Helsinkiläinen Hanna on omien sanojensa mukaan iloinen ja avoin, mutta hieman hullu ihminen. Hän kuitenkin uskoo, että ystävät kuvailevat häntä sosiaaliseksi, hauskaksi, mutta luotettavaksi kuuntelijaksi. Hanna ei haluaisi muuttaa itsessään mitään, vaikka hän huomaakin välillä päästävänsä sammakoita suustaan. Parhaimmaksi asiaksi itsessään hän nimeää leveän hymyn. Ylpeyden tunnetta hän kokee vanhemmistaan, omista saavutuksistaan työelämässä ja ystävistään.

Lapsena Hanna näki päiväunissaan itsensä primaballerinana. Tanssiharrastuksensa lopettamista hän myös tällä hetkellä katuu elämässään. Hän rentoutuu nauttimalla pari lasia viiniä ja pistämällä poikaystävänsä hieromaan selkää. Nukkumalla hän myös lataa akkujaan.

Hanna ei voi sietää epärehellisiä, ylimielisiä ja itsekeskeisiä ihmisiä. Hänestä olisi myös parempi, jos suusta myös tulisi vähän väliä jotain sanottavaakin. Hannan kuuntelee monenlaista musiikkia, mutta ei voi pysty kuuntelemaan juuri lainkaan jenkki hip hoppia tai raskasta metallia.

Jos Hanna saisi esittää haltijalle kolme toivomusta, hän toivoisi terveyttä, pitkää elämää, maailman ympäri –matkaa ja tietenkin baari-ohjelman voittoa. Voittorahoilla hän kävisi ainakin ulkomailla virkistäytymässä.

___________________________________________________________________________

KAJ
07.03.2006 10:44

Turkulainen Kaj on 31-vuotias baarimikko, joka tunnustaa olevan huono häviäjä.

Lapsena Kaj haaveili elektroniikka alaan liittyvästä ammatista, mutta tällä hetkellä Kaj toimii omien sanojensa mukaan "kansan juottajana". Kaj kuvailee itseään ajattelevaksi tekijäksi, mutta uskoo ystävien pitävän häntä rentona puuhastelijana. Parhaana ominaisuutenaan Kaj pitää periksi antamattomuuttaan ja hän kokee olevansa huono häviäjä juuri tästä syystä. Kaj kuitenkin myöntää, että tämä saattaa yhtä hyvin olla myös hänen huono puolensa.

Jos Kaj sai muuttaa itseään johonkin suuntaan, hän toivoisi kropan olevan kestävämpi. Elämässään Kaj on ylpeä siitä, että takaiskuista huolimatta hän on päässyt takaisin samalle tasolle kuin ennen takaiskuja. Kaj ei halua muuttaa menneisyyttään, vaikka siellä olisikin muutama asia, jonka Kaj tekisi nyt toisin. Kaj kokee, että menneisyys on juuri se asia, joka on tehnyt hänestä sellaisen, kun hän tällä hetkellä on.

Kaj ei viihdy sellaisten ihmisten kanssa, jotka esittävät muuta kuin oikeasti ovat. Hän uskoo kuitenkin selviävänsä Baari-ohjelmassa yli puolenvälin. Urheileminen ja ulkona käyminen rentouttavat Kajn mielen ja musiikin suhteen Kaj on kaikkiruokainen.

Haltijalta Kaj pyytäisi elämäänsä sitä, että saisi aloittamansa projektinsa valmiiksi, rahaa säästöön ja jälkikasvulle hyvän ja turvallisen tulevaisuuden. Voittorahoilla Kaj yrittäisi toteuttaa ainakin jonkin noista haltijalta toivomistaan asioista.

___________________________________________________________________________

MIRITA
07.03.2006 10:45

Helsinkiläinen Mirita on 23-vuotias opiskelija, joka tunnustautuu itsepäiseksi täydellisyyden tavoittelijaksi.

Omien sanojensa mukaan Mirita on aina valmis touhuamaan. Hän rakastaa elämää, vaikka haluaakin kaiken mielellään itselleen nyt ja heti. Ystäviensä mielestä Mirita uskoo olevansa poikamainen tyttö, joka pitää lupauksensa. Hänen mukaansa ystävät tietävät, että hänestä löytyy rutkasti tilannetajua.

Mirita pitää parhaina piirteinään huumorintajua, määrätietoisuutta ahkeruudella höystettynä ja iloisuutta. Myönteistä Miritan mielestään on myös se, että hän tekee päätä pahkaa jotain hullua ja elää tilanteen mukaan. Helsinkiläinen on tyytyväinen itseensä, mutta hän haluaa silti kehittyä ja oppia uutta jatkuvasti. Menneisyyttään Mirita kuitenkin muuttaisi. Hän kertoisi enemmän hyvää palautetta ihmisille. Läheisille hän kertoisin sen, miten paljon heistä välittää.

Tämä laskuvarjohyppyäkin harrastanut pitkäkutri on elämässään ylpeä työsaavutuksistaan, läheisistään ja siitä, että on saanut elämältä niin paljon. Parhaiten Mirita kertoo rentoutuvansa kotona Riihimäellä vanhojen kavereiden ja perheen luona. Hän kuuntelee klassista musiikki, kun haluaa keskittyä, mutta vapaa-ajallaan hän saattaa kuunnella rockia, heviä ja punkkiakin.

Mirita ei voi sietää yksinkertaisia, itsekeskeisiä, laiskoja ja musta-valkoisesti ajattelevia ihmisiä. Hän uskoo itse jakavansa katsojien mielipiteet. Hän kuitenkin arvioi, että jos ihmiset näkevät hänen todellisen luonteensa, hän voi pärjätä omien sanojensa mukaan pitkällekin.

Haltijalta Mirita toivoisi onnellisuutta, tietämystä ”oikeasta” tiestä ja terveitä, kauniita ja hyväsydämisiä lapsia. Voittorahoilla Mirita ostaisi hienon kodin ja satsaisi äidin, isän ja pikkuveljen hyvinvointiin.

___________________________________________________________________________

DANIEL
07.03.2006 10:45

Daniel on 21-vuotias opiskelija ja vaatemyyjä, joka kuvailee itseään rahanhimoiseksi.

Daniel tunnistaa itsensä myös sanoista huumorintajuinen, ystävällinen, suoraselkäinen, pelokas, nöyrä, villi ja typerä. Vantaalainen ei viihdy ihmisten seurassa, jotka puhuvat vain omista asioistaan tai eivät puhu ollenkaan tai puhuvat vain jos kysytään. Danielin mukaan sellaista jaksaa vain hetken, mutta aikansa kutakin.

Daniel uskoo, että Baari-ohjelmassa yleisö joko rakastaa häntä, tai sitten yleisö rakastaa muita paljon enemmän.

Daniel paljastaa, että hänen ystävänsä taitavat pitää häntä sekopäänä, joka haluaa maallista menestystä. Silti hän veikkaa, että ystävät uskovat häneen, aivan kuten Daniel uskoo ystäviinsä.

Parhaimpina piirteinä Daniel pitää itsessään silmiä, ajatuksia ja karvaista ahteriaan. Daniel muuttaisi itsessään mieluusti miljoona fyysistä asiaa ja saamattomuuden piirteet. Jos Daniel pystyisi kääntämään aikaa taaksepäin, hän ei satuttaisi itselleen tärkeitä ihmisiä.

Elämässään vantaalainen on ylpeä ystävistään, perheestään ja niistä lukuisista "pommi-läpistä", mitä on vuosien aikana saanut biiseihin mahdutettua. Rentoutuakseen Daniel kuuntelee musaa, makaa sängyllä ja rukoilee. Häneen uppoaa kaikenlainen rytmimusiikki, mutta viime aikoina hän löytänyt sykähdyttäviä kipaleita myös kitaramusiikin puolelta.

Toiveita täyttävältä haltijalta Daniel pyytäisi pitkää elämää ja onnistumista asioissa, joihin hän ryhtyy. Hän toivoisi myös, että hänet muistettaisiin vielä kuolemankin jälkeen niiden asioiden tähden, jotka hän onnistui tekemään elämänsä aikana.

Voittorahoista Daniel luovuttaisi kymmenyksen seurakunnalle ja loput hän laittaisi pääomaksi.

___________________________________________________________________________

TIINA
07.03.2006 10:45

Tiina on 25-vuotias valokuvaaja Kuopiosta. Hän uskoo selvittävänsä tiensä kolmen parhaan joukkoon Baari-ohjelmassa.

Tiina kertoo olevansa rempseä, itseironinen, pitkäpinnainen ja joustava. Ystäviensä mielestä Tiina uskoo olevansa hauska, koska he ovat niin hänelle sanoneet. Omien sanojen mukaan Tiinalla on vähän sydänystäviä, mutta sitäkin enemmän kavereita. Hän kokee olevansa luotettava ystävä. Tiinan mukaan jotkut ihmiset pelkäävät hänen suoraan ulosantiaan. Tiina ei voi itse sietää tekopyhiä, epäaitoja ja tyhmiä ihmisiä.

Tiina suhtautuu asioihin avoimesti. Hän kertookin spontaanisuuden olevan yksi hänen vahvuuksistaan. Hänen mukaansa asioiden tarvitse olla niin justiinsa, vaan Tiina on enemmänkin suurpiirteinen.

Kuopiolainen ei halua pohtia asioita, joita haluaisi muuttaa menneisyydestä, jos voisi. Tiinan mukaan elämässä tehdyt valinnat ovat tehneet hänestä juuri sellaisen, kun hän nyt on. Hän myös kokee tehneensä elämässä tässä vaiheessa kaikkea sellaista, mitä on halunnutkin tehdä. Tiina kuitenkin pudottaisi mielellään muutaman kilon painostaan pois.

Jos Tiina törmäisi haltijaan, hän pyytäisi itselleen säännöllisiä maailman ympäri -matkoja, rahaa niin paljon, ettei tarvitse huolehtia ja haltija saisi viedä mennessään Tiinan eläinallergian. Voittorahoilla Tiina maksaisi firman ja omat velat pois.

___________________________________________________________________________

MAKKONEN
07.03.2006 10:45

Makkonen on 29-vuotias myyjä ja dj Sotkamosta. Hän ei voi sietää yliystävällisiä ihmisiä.

Makkonen kuvailee itseään reiluksi kaveriksi, vähän liiankin rennoksi joskus ja lojaaliksi. Vihollisille hän kertoo olevansa kuin susi lampaan vaatteissa. Hän mukaansa ystävät pitävät tätä neljän lapsen isää hauskana sekoilijana, mutta rehellisenä. Kaverit ovat usein sanoneet Makkoselle, että jos hän ei jotain tee, niin ei sitten tee kukaan.

Makkosen mukaan hänessä parasta on pitkä pinna, huolellisuus työssä ja periksi antamattomuus. Hän myös kertoo pitävänsä kaiken minkä lupaa. Elämässään hän on erityisen ylpeä lapsistaan, vaimostaan, myynti- ja dj -taidoistaan. Itsessään hän pysäyttäisi alkavan mahan kasvun ja lopettaisi kynsinauhojen puremisen. Luonteestaan hän muuttaisi sen, että hän ei ole aina oikeassa, vaikka niin monesti luuleekin. Makkonen olisi myös jättänyt kommandiitti yhtiön perustamatta, jos voisi muuttaa mennyttä.

Makkonen ei voi sietää tekopirteitä mielistelijöitä, olalle taputtajia ja yliystävällisiä ihmisiä. Hän kuitenkin uskoo pärjäävänsä Baari-ohjelmassa tosi hyvin. Jossain vaiheessa Makkonen haluaisi tavata Matti Nykäsen, koska hän haluaisi juopotella tämän kanssa. Makkosen puheiden mukaan siinä on kuitenkin riskinsä, että voisi saada itse puukosta.

Makkonen rentoutuu kuuntelemalla musiikkia. Hän pitää erityisesti chill ja housen eri alalajeista. Hänen ehdottomat suosikki musiikkityylit ovat deep house ja progressive. Makkosen mieli lepää myös lastensa kanssa pelaillessa.

Haltijalta Makkonen pyytäisi elämäänsä ihan raivona rahaa, lisää pituutta ja oma mega clubin ikuisella menestyksellä.Voittorahat hän sijoittaisi omaan clubiin, jonka aikoo vielä jonain päivänä tehdä.

___________________________________________________________________________

KATARINA
07.03.2006 10:45

Katarina on 26-vuotias liikunnanohjaaja, joka ei viihdy pinnallisten ihmisten seurassa.

Hyvinkääläinen Katarina kuvailee itseään energiseksi, määrätietoiseksi, positiiviseksi ja temperamenttiseksi. Itsekriittisyys ja suorasanaisuus ovat asioita, joita hän haluaisi itsessään muuttaa. Katarinan omien sanojen mukaan hänessä on parasta sosiaalisuus, ahkeruus ja avarakatseisuus.

Elämässään Katarina arvostaa etenkin työtänsä, ja tapaa millä hän hoitaa sitä. Myös ystävyyssuhteet saavat hänet tuntemaan ylpeyttä. Ystäviensä mielestä Katarina uskoo olevansa luotettava, viihdyttävä ja tarvittaessa tiukka. Katarina ei usko koskaan ystävistyvän pinnallisten, liian ujojen tai sellaisten ihmisten kanssa, joiden seurassa joutuu liikaa ajattelemaan sanojaan. Tällaiset ihmiset ärsyttävät hyvinkääläistä suuresti. Jos Katarina pystyisi palaamaan ajassa taaksepäin, hän olisi äidilleen kiltimpi.

Katarina harrastaa liikkumisen lisäksi rentoutumista, joka tapahtuu hänestä parhaiten nukkumalla ja katsomalla televisiota tai elokuvia. Hänen jalkansa alkaa vipattamaan kaikenlaisesta musiikista. Hän kuunteleekin sulosointuja laidasta laitaan.

Haltijakummilta Katarina pyytäisi terveyttä, rakkautta ja vaurautta. Voittorahat hän säästäisi tai ostaisi vaikka kämpän.

___________________________________________________________________________

TOMAS
07.03.2006 10:45

Tomas on 26-vuotias rämäpää, joka työkseen rakentelee kylmäkalusteita.

Porvoolainen kertoo parhaimmaksi piirteekseen sen, että hän on mielestään kekseliäs kännissä. Hän kuvaileekin itseään yksiselitteisesti yhdellä sanalla sekaisin. Tomas kuitenkin uskoo, että ystäviensä mielestä hän on myös luotettava.

Jos Tomas saisi muuttaa jotain itsessään, hän vaihtaisi siniset silmänsä ruskeisiin. Tumpiksi kutsuttu Tomas on kuitenkin ylpeä kaikesta tekemistään asioista elämässä. Yksi asia on silti jäänyt kaihertamaan hänen mieltään. Tomas harmittelee, että olisi pitänyt pussailla enemmän tyttöjä pikkupoikana.

Hän suhtautuu elämään löysin rantein. Tomas rentoutuukin juomalla kaljaa ja keskustelemalla kavereiden kanssa elämän realiteeteista. Musiikkimakunsa suhteen sinkkumies on kaikkiruokainen, mutta useasti hän huomaa kuuntelevansa 80-luvun musiikkia.

Mielenkiintoisessa ihmisissä Tomas kiinnittää huomionsa ennen kaikkea kehonkieleen. Tomas ei voi sietää idiootteja, koska sellaiset ihmiset ärsyttävät häntä. Suomalaisista julkkiksista hän haluaisi ehdottomasti tavata Matti Nykäsen, koska hän Tomaksen mukaan "helmi äijä".

Voittorahoilla Tomas perustaisi baarin ystävänsä kanssa.

___________________________________________________________________________

MIRA
07.03.2006 10:45

Mira on 32-vuotias taidemaalari-opiskelija, joka tunnustautuu joviaaliksi jääräpääksi.

Mira tunnistaa itsensä boheemina perfektionistina. Miran on vaikea määritellä lyhyesti millaisena ystävät hänet kokevat, mutta ainakin hän uskoo olevansa oman tiensä kulkija, yllättävä, mahdoton, naurava, totinen, alkemisti ja vinkeä. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, niin monta puolta Mirassa tuntuu hänen omasta mielestään olevan.

Paras asia helsinkiläisessä Mirassa on se, että hän on Mira. Hän muuttaisi itseään kärsivällisemmäksi, kiltimmäksi ja olisi muutenkin "hyvempiparempi", jos saisi itseään jotenkin muuttaa. Ylpeyttä Mira kokee uskostaan elämään, lapsestaan ja selviytymiskyvyistään. Hän ei myöskään muuttaisi mitään menneisyydessään, vaikka siihen tarjoutuisikin jotenkin mahdollisuus.

Mira ei viihdy kapeakatseisten moralistien seurassa. Myös väkivaltaiset skinit, rasistiset sovinistit, narkomaanit, ilkeät ja katkerat ihmiset saavat Miran ärsyyntymään. Hän odottaa innolla Baari-ohjelman alkamista, koska hän on ajatellut voittaa koko jutun. Erityisen hyvin Mira puolestaan viihtyisi Mika Waltarin seurassa, jos olisi saanut hänet tavata. Mira kuitenkin painotti, että hän enemmänkin kuuntelisi.

Miralla on monet konstit rentoutumiseen. Hän rentoutuu nukkumalla, uneksimalla, piirtämällä, lukemalla, laulamalla, tanssimalla, loikkimalla, hihittämällä ja sulkemalla silmät ja suun. Mira nauttii musiikkirintamalla sellaisesta musiikista, joka saa hänet tuntemaan.

Haltijakummilta Mira pyytäisi omaa pysyvää ja kaunista kotia tytölleen, itselleen ja kissalleen. Hän myös toivoisi mahdollisuutta elää taiteelle taiteella. Viimeisenä toiveena Mira pyytäisi haltijaa säilyttämään hänen uskonsa, tietonsa ihmeistä ja saduista. Voittorahoilla Mira tekisi vaikka mitä, mutta ennen kaikkea hän eläisi.

___________________________________________________________________________

MAKKONEN, TIINA JA KAJ VASTASIVAT KYSYMYKSIIN NETTICHATISSÄ

07.03.2006 13:06

Tiistaina kolme Baarin kilpailijaa vastailivat kävijöiden lähettämiin kysymyksiin.

Sotkamolainen Makkonen on ehtinyt 29-vuotiaaksi tehdä jo vaikka mitä. Tällä hetkellä neljän lapsen isä myy huonekaluja, mutta haaveilee, että elättäisi itsensä pelkästään dj:n hommilla. Makkonen kertoi nettichatissä muun muassa, mitä tekisi voittorahoilla.

Kuopiolainen 25-vuotias Tiina suhtautuu asioihin avoimesti. Hän kertookin spontaanisuuden olevan yksi hänen vahvuuksistaan. Hänen mukaansa asioiden tarvitse olla niin justiinsa, vaan Tiina on enemmänkin suurpiirteinen. Lue Tiinan vastaukset, niin tiedät minkälaiset ihmiset ärsyttävät häntä.

Turkulainen Kaj on 31-vuotias baarimikko, joka tunnustaa olevan huono häviäjä. Kaj ei viihdy mitenkään sellaisten ihmisten kanssa, jotka esittävät muuta kuin oikeasti ovat. Hän uskoo kuitenkin selviävänsä Baari-ohjelmassa yli puolenvälin.

Keskiviikkona vuorossa olivat Irena, Tomas ja Katarina.

Torstaina vuorossa olivat Daniel, Mira ja Petri.

Hanna, Frank ja Mirita olivat vuorossa perjantaina.

Kaikki nettivierailut olivat tällä viikolla klo 18.00!

___________________________________________________________________________

IRENA, TOMAS JA KATARINA OLIVAT NETTIVIERAINA!
08.03.2006 19:49

Baarin kahdestatoista kilpailijasta pääsit keskiviikkona esittämään kysymyksiäsi Irenalla, Tomakselle ja Katarinalle.

Irena on 31-vuotias visualisti Helsingistä. Lapsena hän haaveili prinsessan urasta. Tuttaviensa ympärillä Irena tunnetaan paremmin lempinimellä Niksu. Parhaaksi piirteekseen hän mainitseekin positiivisuuden.

Irenan jälkeen tentattavaksi saapui Tomas. Hän on 26-vuotias rämäpää, joka työkseen rakentelee kylmäkalusteita. Porvoolainen kertoo parhaimmaksi piirteekseen sen, että hän on mielestään kekseliäs kännissä. Hän kuvaileekin itseään yksiselitteisesti yhdellä sanalla sekaisin.

Keskiviikon nettichatit päätti Katarina. Hän on 26-vuotias liikunnanohjaaja, joka ei viihdy pinnallisten ihmisten seurassa. Vaikka energiaa ja iloa hyvinkääläisessä Katarinassa riittää muillekin jaettavaksi, mukavuudenhalu voittaa toisinaan._______________________________________________________________

                                        0. VIIKKO  8.3.2006  KESKIVIIKKO
_______________________________________________________________
DANIEL, MIRA JA PETRI VIERAILIVAT NETISSÄ!
09.03.2006 17:14

Tänään Baarin kilpailijoista Daniel, Mira ja Petri vastasivat Subtv:n netin kävijöiden lähettämiin kysymyksiin Baarin nettichatissä.

Ensimmäisenä kysymyksiin vastasi Daniel.

Daniel on 21-vuotias opiskelija ja vaatemyyjä, joka kuvailee itseään rahanhimoiseksi. Daniel paljastaa, että hänen ystävänsä taitavat pitää häntä sekopäänä, joka haluaa maallista menestystä.

Mira asteli Danielin jälkeen tentattavaksi Baarin nettichattiin.

- Mun nimi on Mira ja mä oon naispuolinen henkilö. Mä juon kahvia ja mä käytän pipoa. Mä maalaan ja pyöräilen. Kissat on kivoja ja kummituseläimet, sillä niillä on isot silmät, esittelee taidemaalariksi opiskeleva 32-vuotias Mira itseänsä. Hän odottaa innolla Baari-ohjelman alkamista, koska hän on ajatellut voittaa koko jutun.

Viimeisenä vuorossa oli Petri.

Aikuisen miehen iän saavuttanut Petri on todellinen myynnin ammattilainen. Kahteenkymmeneen vuoteen mahtuu niin kyljysten kuin palomuurien myymistä. Ohjelmaan Petri haki koska hän näkee tämän mahdollisuutena katsoa mihin rahkeet riittää tällaisessa ympäristössä, tällaisessa tilanteessa sekä tavallaan startti johonkin uuteen._______________________________________________________________

                                         0. VIIKKO  9.3.2006  TORSTAI
_______________________________________________________________
BAARIN HANNA, FRANK JA MIRITA VASTASIVAT KYSYMYKSIIN!
10.03.2006 15:32

Hanna, Frank ja Mirita vastailivat perjantai-iltana nettichatissä kysymyksiisi.

Balettia kymmenen vuotta harrastanut 24-vuotias Hanna haaveilee yhä tanssijan ammatista. Haaga instituutissa restonomiksi opiskeleva Hanna kuitenkin kertoo, että ilman tanssia hänellä on tyhjä aukko elämässä. Hänen jalat ja pää haluavat tanssia koko ajan.

Frank on 22-vuotias automyyjä ja baarimikko, joka on omasta mielestään aina menossa ja kiireen armoilla. Järvenpääläinen Frank tottelee myös lempinimeä Frankie. Itse hän kuvailee itseään sanalla sähäkkä. Hän arvailee, että myös hänen kaverinsa pitävät häntä "häslärinä".

Kansainvälistä liiketaloutta opiskeleva Mirita näkee tulevaisuudessa itsensä "menestyvänä yrityselämän osaajana jollain luovalla alalla." Leipää tämän iloisen nuoren naisen pöytään tuovat erilaiset pr-hommat ja promootiotyöt.

- Mun intohimona ei ole suklaa vaan ihastumisen tunne ja rakkaus elämää kohtaan, Mirita paljastaa.


_______________________________________________________________

                                      0. VIIKKO  11.3.2006  LAUANTAI
_______________________________________________________________
NETTICHATTIEN PALJASTUKSET!

11.03.2006 05:00


Kaikki 12 kilpailijaa vierailivat Subin netissä. Nettichat paljasti muun muassa, että muutamien kilpailijoiden välillä saattaa olla jo vispiläkauppaa!

Mira aikoo omien sanojensa mukaan riisua kameroiden edessä aina kun on mahdollista. Hän kuitenkin jäi pohtimaan, että minkä väriset kalsarit kuvaisivat hänen luonnetta parhaiten.

Tiina väläytti mahdollisuutta, että kilpailijoiden joukosta voisi löytyä hänelle ihastuksen kohde. Makkonen puolestaan lupasi ehtiä viimeistään jouluksi kotiin Baari-ohjelmasta.

Myös Daniel vihjaisi verkkovierailunsa aikana, että on ihastunut, johonkin Baarin kilpailijaan. Kukakohan on kyseessä?

Tomas on valmis vastaustensa mukaan vaihtamaan vaikka kielisuudelman Tasavallan Presidentin kanssa voittaakseen Baari-ohjelman. Katarina puolestaan onnistui nettichatissä saamaan itsellensä jo ensimmäiset fanit.

Baarikokemusta omaava Kaj joutui nettichatissä vastaamaan drinkkien tekemistä koskeviin kysymyksiin. Etenkin "´Lärvilauta" puhutti.

Irena kertoi nettivierailunsa aikana kävijöille, ettei pidä tissuttelusta. Hän ottaa mielummin sitten kunnolla, kun ottaa. Petri kertoi nettichatissään pitävänsä "tosinaisista".

Hanna ei voi sietää ihmisiä, joita ei kiinnosta kuin ulkonäkö ja oma napa. Frank puolestaan turinoi Subin netin kävijöille, että hänen nimensä tulee Koira haudattuna -sarjasta.

Mirita paljasti nettichatissä, ettei hänen vaalea hiustenvärinsä ole luontoäidin muovaama.