Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                              HANNAN BLOGI 8.5.2006

Monta viikkoa humahti niin nopeesti että jäi blogit unohduksiin. Tässä sitä nyt tulisi kuitenkin.

Täytyy myöntää, että nyt on tosi hyvä fiilis. Parin viikon takaiset koti-ikävät ja surut on unohdettu ja flunssan kouristakin oon juuri ja juuri selvinnyt. Kevät on tullut ja ulkona on ihanan lämmintä.

Niksu ja Frank lähti Tukholmaan ja me loput paiskitaan iloisina töitä. Väki on vähentynyt yllättävästi, eilen havahduin siihen että meitä on enää viisi hassua kisaajaa koko hommassa. Tuntuuhan se hieman oudolta, mutta onneksi ryhmähenki on parantunut ja tuntuu, että jokainen meistä tällä hetkellä ainoastaan nauttii täällä olosta.

Jos nyt oikein oon laskenu niin kahdeksan viikkoa on takana ja täytyy myöntää, että paljon on tapahtunut ja paljon oppinut, kasvanut henkisesti vahvemmaksi ihmiseksi, itkenyt ja nauranut tuplasti enemmän, hölmöillyt ja nauttinut uusista ystävistä ja erikoisesta elämästä. Tässä vaiheessa kaikkien vaikeuksien jälkeen kaikki tuntuu vain ja ainoastaa hyvältä.

Jatketaan tästä suurella tarmolla, järkätään hyviä bileitä ja pidetään hauskaa niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Taidankin tästä siirtyä nauttimaan kahvini Cafe Punawuoren aurinkoiselle terassille, kannattaa teidänkin kokeilla (tosin ei siihen niin kovin aurinko paista, mutta..hehe)!

Ihanaa keväistä viikkoa kaikille, palaan blogieni äärelle toivottavasti hieman tiiviimmin tästä lähin.

Halein: Hanna