Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                     RUOSKA ON POIKABÄNDI HELVETISTÄ

                                    

Baarin katsojat ovat huomanneet Baarin ohjelmatunnisteessa soivan Ruoska-yhtyeen musiikin.

Ruoska on poikabändi helvetistä saksalais-savolaisella rasvauksella. Bändin ensimmäinen single Mies yli laidan kesäkuussa 2006 ilmestyneeltä seuraavalta levyltä oli lähtenyt radiojakoon.

Juvalta ponnistava Ruoska soittaa rajoja rikkovaa, germaanipoljennolla ja vahvoilla melodioilla höystettyä metallimusiikkia.

Ruoskan sivaltaessa kiveksiä puristellaan jäykästi, mutta tätä heviä on myös lupa tanssia. - Single kertoo yksinjäämisestä, kuvailee Ruoskan rumpali Sami Karppinen. Rouheasti möyrivät kitarariffit, täyteläiset konesoundit ja Ruoskan lohduttomat tarinat elämästä ja rakastamisen vaikeudesta miehen näkökulmasta herättävät vahvoja tunteita kuulijassa.

Väkevän auktoriteetin omaava Ruoska on toiminut jo vuodesta 2002 ja julkaissut nousujohteisen uransa aikana kolme pitkäsoittoa: Kuori 2002, Riisu 2003 ja Radium 2005.

Bändin peräksiantamaton rankaisurunttaus sekä uskonnollisia herätysjuhlia muistuttavat hurmokselliset keikat ovat muodostaneet Ruoskalle uskollisen ihailijakunnan. Ruoska onkin yksi tämän hetken rajuimmista ja energisimmistä kotimaisista lavabändeistä, joka panostaa myös visuaaliseen puoleen näyttävällä lavarakennelmalla sekä verhoutumalla vaaleisiin, mittatilaustyönä tehtyihin esiintymisuniformuihin.

- Asenteemme on täysin peräksiantamaton ja emme anele. Yleisö on tullut katsomaan meitä, ilmoittaa laulaja Patrik Mennander.

Levytyssopimus EMI:n kanssa tuli Ruoskalle kuin taivaanlahjana. - Sopimus tässä vaiheessa uraa on meille todella iso ja tärkeä juttu, herkuttelee Ruoskan Patrik Mennander.

- Sainasimme bändin, koska se on niin hyvä, EMI Finlandin tuotantopäällikkö Gabi Hakanen toteaa.

Ruoskan kappale Mies yli laidan soi Baarin tunnuksena Sofia Zidan jälkeen.

 

                                         

©2020 Baari - suntuubi.com