Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TOMAS

Saapunut Baariin:     12.3.
Poistunut Baarista:   27.4.
Poistumisen syy:  Poistettu (punainen kortti)
Oli Baarissa:        47 päivää

Ikä: 26v.
Lempinimi: Tumppi
Siviilisääty: Sinkku
Kotikaupunki: Porvoo
Pituus: 180 cm
Paino: 71 kg
Ammatti: Kylmäkalusteasentaja
Koulutus: ei mitään
Toiveammatti lapsena: Palomies
Perheeni: Kaksi siskoa, äiti ja isä
Horoskooppimerkki: Härkä
Harrastukset: Moottoripyöräily, kahvittelu, lenkkeily ja dokaaminen

Motto: Päivä kerrallaan

Porvoon poika Tomas paljastaa kärsineensä vielä jokin aika sitten "nakupelle-fobiasta". Tomas hoiti fobian pois viime kesänä hyvin yksinkertaisella menetelmällä: nakupelleilemällä!

- Ja nyt en pelkää enää, hän vakuuttaa.

Kekseliäs ja iloinen Tomas elättää tällä hetkellä itsensä fyysisellä työllä kasaamalla kylmäkalusteita, vaikka lapsena hän vielä haaveili myös Tarzanin tai Teräsmiehen urasta.

- Se on likasta, tyhmää ja rankkaa duunia, tehdään pitkiä päiviä ja se sopii mulle. Se on rakkikoiran osa ja se pitää hoitaa, kuvailee huumorimies nykyistä työtään.

Tomas paljastuu villiksi bilettäjäksi. Hänen täydellinen juhlimisiltana pitää sisällään villiä kännisekoilua aamusta aamuun kavereiden kanssa. Oleellista illassa on, että kukaan ei ole vahtimassa, ja että saa myös vähän seksiä jossain vaiheessa.

Tomaksen itse perustamasta baarista löytyisi varmuudella asfalttikatu liikennevaloineen, 80-luvun musiikkia ja shottibaari. Drinkeistä porvoolaisen suussa maistuu parhaimmalta Hemmingin omena -drinkki. Nuorukainen myös tietää, kuinka se tehdään.

Tomas ei peittele huumorintajuaan iskurepliikkeissään. Pahin, mitä hän tunnustaa käyttäneensä, tosin onnistuneesti, kertoo oravasta. – Jos olisin orava… kiipeisin sun vesiränniin!
 

©2020 Baari - suntuubi.com