Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

MAKKONEN

Saapunut Baariin:    12.3.
Poistunut Baarista:  23.4.
Poistumisen syy:     Häätö
Oli Baarissa:       43 päivää

Ikä: 29 v.
Lempinimi: Fuse, Pete
Siviilisääty: Naimisissa
Kotikaupunki: Sotkamo
Pituus: 180 cm
Paino: 75 kg
Ammatti: Huonekalumyyjä
Koulutus: Peruskoulu + vuosi ammattikoulua ja yrittäjän ammattitutkinto
Toiveammatti lapsena: Moottoripyöräpoliisi
Perheeni: Tiina vaimo, Veera, Sebastian, Benjamin ja Casper
Horoskooppimerkki: Skorpioni
Harrastukset: Moottoripyöräily, musan soittaminen ja biljardi

Motto: Ehkä join, ehkä en, so not. Läpi vaikka harmaan kiven.

Sotkamolainen Makkonen on ehtinyt ikäisekseen paljon, hänellä on nimittäin neljän lapsen lisäksi menneisyys monenkin eri yrityksen omistajana. Perheenisällä on ollut kaksi Tekniset-liikettä, huonekaluliike, taidekehystämö ja maatilan hoitoakin on jossain vaiheessa kokeiltu. Tällä hetkellä Makkonen omistaa edelleen taidekehystämön ja maatilan sekä käy töissä vaimonsa huonekaluliikkeessä.

Makkosen haaveena on jo pitkään ollut elättää itsensä tiskijukkana. Housea, deep housea, progea ja tribalia soittava Makkonen on ehtinyt keikkailla jo koko Pohjois-Suomen läpi. Makkosen haaveena on seuraavaksi valloittaa myös eteläinen Suomi. Luonnettaan Makkonen kuvailee sekavaksi, hulluksi, rauhalliseksi ja erittäin huumorintajuiseksi.

Makkosen onnistunut juhlimisilta pitää sisällään "raivobiletystä". Makkosen ilta alkaisi staran lämppäämisenä, jonka jälkeen pari siideriä naamaan ja sitten joraamaan, kun illan tähtiesiintyjä aloittaa. Loppuillan aikana kitataan hurja määrä drinkkejä ja sekoillaan kavereiden kanssa.

Parhaimmalta Makkosen suussa maistuvat mustikkasiideri ja appelsiini-Breezer. Jos sotkamolainen perustaisi oman baarin, siellä kolme tärkeintä asiaa olisivat huippuvalot ja -tarjoilijat ja korotettu lava dj:lle.

Varattuna miehenä Makkonen ei juurikaan harrasta baarissa iskemistä, mutta hän saattaa silti kysyä yllättäen, että "käynkö mä usein täällä?"
 

©2020 Baari - suntuubi.com