Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PETRI

Saapunut Baariin:    12.3.
Poistunut Baarista:  16.4.
Poistumisen syy:     Häätö
Oli Baarissa:       36 päivää

Ikä: 38v.
Lempinimi: Pete
Siviilisääty: Naimaton. Erosin vuosi sitten 15 vuoden avoliitosta.
Kotikaupunki: Helsinki
Pituus: 183 cm
Paino: 89 kg
Ammatti: Myyntipäällikkö
Koulutus: Merkonomi
Toiveammatti lapsena: Poliisi
Perheeni: Exäni luona asuvat kaksi lasta
Horoskooppimerkki: Vesimies
Harrastukset: Kuntosali ja ruuan laittaminen

Motto: Elämä pitää elää sydämellä, ei järjellä.

Aikuisen miehen iän saavuttanut Petri on todellinen myynnin ammattilainen. Kahteenkymmeneen vuoteen mahtuu niin kyljysten kuin palomuurien myymistä. Ohjelmaan Petri haki koska hän näkee tämän mahdollisuutena katsoa mihin rahkeet riittää tällaisessa ympäristössä, tällaisessa tilanteessa ja tavallaan startti johonkin uuteen.

Luonteeltaan Petri kertoo olevansa "semmoinen peruskiltti kaveri", joka pyrkii ottamaan toiset huomioon. Petri paljastaa myös "tietyllä tavalla" olevansa täydellisyyden tavoittelija.

- Että kyllä mä pyrin tekemään sen asian, mihin mä ryhdyn mahdollisimman perusteellisesti ja niin hyvin kuin mä vain osaan, hän selventää.

Petri on baarissa käymisessään varsin perinteinen. Ensin hän kutsuu kaverinsa kotiinsa ison pöydän ääreen syömään ja juomaan. Myöhemmin seurue siirtyy yökerhoon, jossa juhlitaan valomerkkiin asti. Jos Petri perustaisi itse baarin, siellä olisi ainakin hyvännäköiset baarimikot, esitanssijoita ja pitkän pitkä baaritiski.

Vaikka Petri on innokas kokkaaja ei hän ole liiemmin mieltynyt viineihin. Hän kertookin juovansa lähes poikkeuksetta olutta juhliessaan. Petri nimeää lempidrinkikseen ouzon vedellä.
 

©2020 Baari - suntuubi.com