Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

MIRITA

Saapunut Baariin:    12.3.
Poistunut Baarista:  19.3.
Poistumisen syy:     Häätö
Oli Baarissa:         8 päivää

Ikä: 23 v.
Lempinimi: Mirri, Miru, Miri, Mirtsu
Siviilisääty: Tuore sinkku
Kotikaupunki: Helsinki
Pituus: 164 kcm
Paino: 50 kg
Ammatti: Opiskelija / Sales promotion
Koulutus: Takana lukio. International Business –opinnot menossa.
Toiveammatti lapsena: Poliisi tai kampaaja, mutta eniten halusin pienenä olla äiti ja onnellinen
Horoskooppimerkki: Vaaka
Harrastukset: Lautailu, juokseminen, kuntosali, läheisten kavereiden kanssa heiluminen ja laskuvarjohyppy (ollut tosin taukoa).

Motto: Tee sitä toisille, mitä haluaisit toisten tekevän sinulle. Äiti on aina oikeassa. Nauti hetkestä ja elä tänään täysillä. Rakkaus elämään on kaikki mitä tarvitset – mutta pala vessapaperia silloin tällöin ei ole pahitteeksi.

Kansainvälistä liiketaloutta opiskeleva Mirita näkee tulevaisuudessa itsensä "menestyvänä yrityselämän osaajana jollain luovalla alalla." Leipää tämän iloisen nuoren naisen pöytään tuovat erilaiset pr-hommat ja promootiotyöt.

- Mun intohimona ei ole suklaa vaan ihastumisen tunne ja rakkaus elämää kohtaan, paljastaa Mirita.

- Tästä sosiaalisesta ja sporttisesta mimmistä ei positiivisuutta puutu. Olen semmonen kuuhun kurkottaja ja täydellisyyden tavoittelija, Mirita lisää.

Unelmien kumppania Mirita kuvailee sanoilla "pitkä, tumma, isokätinen ja isojalkanen".

- Eikä haittaisi, vaikka hänellä olisi isot kengät myös työssään, Mirita hihkaisee.

Juhliessaan Mirita vannoo Punapukuisen lenkkeilijän nimiin baaritiskillä. Tähän hänen lempidrinkkiinsä tulee limeä, curranttia, cassista ja myös lisäkossua saa lisätä lasiin. Drinkin kruunaa limeviipale. Parhaimpaan biletunnelmaan Mirita pääsee huumorintajuisten frendiensä kanssa. Helsinkiläinen ei myöskään halua liikaa suunnitella juhlimistaan. Parhaat bileet syntyy hänen mukaansa hetken mielijohteesta.

Miritan omassa baarissa iloiset ja osaavat asiakaspalvelijat pukeutuisivat hänen benchmarkkaamansa Teasers-konseptin mukaisesti kiusoittelevan paljastaviin asuihin. Henkilökunta myös tanssisi baaritiskillä, kun tietty myyntimäärä ylittyisi. Musiikki olisi Miritan baarissa vaihteleva. Hän järjestäisi muun muassa heavy-iltoja ja muita teemapippaloita. Sokerina pohjalla Miritan baarissa olisi hullu määrä maksavia asiakkaita.
 

©2020 Baari - suntuubi.com