Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KATARINA

Saapunut Baariin:    12.3.
Poistunut Baarista:  26.3.
Poistumisen syy:     Häätö
Oli Baarissa:       15 päivää

Ikä: 27v.
Lempinimi: Katsku
Siviilisääty: Sinkku
Kotikaupunki: Hyvinkää
Pituus: 164 cm
Paino: 62 kg
Ammatti: Liikunnanohjaaja
Koulutus: Liikuntaneuvoja
Toiveammatti lapsena: Laulaja, lääkäri
Perheeni: Äiti, isä, veli, siskopuoli ja koira
Horoskooppimerkki: Kalat
Harrastukset: Liikkuminen ja rentoutuminen

Motto: Kerrankos tässä eletään

Energiaa ja naurua ei tästä Espanjassa ensimmäiset kymmenen vuotta eläneestä Katarinasta puutu. Katarina haaveilee yrittäjyydestä, joka mahdollisesti liittyisi liikuntaan. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu myös "kivan miehen" löytäminen, jota hän kuvailee sanoilla "tasapainoinen, rauhallinen, eläinrakas, urheilullinen ja järkevämpi kuin minä!"

Vaikka energiaa ja iloa Katarinassa riittää muillekin jaettavaksi, mukavuudenhalu voittaa toisinaan. Jos festareille lähdetään majoituksena teltta, Katarina sanoo tiukasti "ei". Kielteinen vastaus tulee myös silloin, jos matkakohteena on kesämökki josta puuttuu sisävessa tai suihku.

Katarinan lähtiessä viihteelle ystävät ovat oleellisessa roolissa. Täydellinen biletyspaikka löytyy hyvinkääläisen mielestä ulkomailta. Erityisesti rantabileet ovat Katarinan mieleen.

Janojuomana Katarina lipittää vichyjä, mutta lempidrinkkiä hänellä ei ole. Yleensä hän antaa baarimikolle vapaat kädet ja tyytyy saamaansa. Katarinan unelmabaarissa tupakoiville olisi erillinen osio. Hän myös panostaisi hyvää musiikkiin ja henkilökuntaa.
 

©2020 Baari - suntuubi.com