Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                             DANIELIN BLOGI 12.3.2006

I feel like a king.

Heräsin hotelli Palacesta aamulla siinä yhdeksän aikoihin. Hieman oli janoinen olo, mutta tovin makoilun jälkeen sain noustua sängystä ja menin aamiaiselle. Luin business of fashion lehteä. Pirulainen siinä oli komeita miehiä. En sillä, että seksuaalisessa suuntautumisessani olisi mitään heteroa kummempaa. Hienoa ois vaan olla mallinnäkönen heebo. Söimme aamiaista Makkosen ja Petrin kanssa. Syömisen jälkeen tuli oltua lähinnä omassa huoneessa ja katsottua MTV:tä.

Iltapäivällä alkoikin jo jotain tapahtua. Siirryimme taksilla asuntomme eteen, jossa meidän olisi (ilmeisesti) tarkoitus asua yhdessä. Omituista kuitenkin tässä kuitenkin on se seikka, että meitä ei ole täällä kuin viisi henkilöä. Minä, Frank, Niksu, Hanna ja Tumppi. Muista ei ole tietoa. Hieman hämmentää, mutta stressata ei jaksa.

Mutta, voi poeka! Olin ensimmäinen kilpailijoista, joka astui taloon sisään.

En ollut uskoa silmiäni, kun astuin sisään. Huoneisto on valtavan korkea, talo on täynnä uskomattoman hienoja vempaimia ja tilaa on niin paljon että hirvittää. Löytyy saunaa, kylpyammetta, heirovaa sänkyä, kaikki keittiö kalusteet ovat viimeisintä huutoa, jääkaappi ja pakasti ovat omaa luokkaansa jne jne. Kuulostaa varmasti uskomattomalta, mutta totta tää on!!! En ole mitään vastaavaa nähnyt koskaan. Keittiön kaapitkin avautuvat käsittämättömällä tavalla (en osaa selittää).

Biljardipöytä olohuoneessa kruunaa kaiken. No okei, pakko myöntää että kaapit täynnä olutta ja viiniä pistivät miehen hymyilemään myös. Aivan ensimmäiseksi mieleen tuli Luthor perheen kartano (ihan oikeesti siis). Olohuone on niin aito "mansion".

Hassua ajatella, millaisessa ympäristössä jotkut ihmiset pystyvät asumaan. Pudotus on varmasti kova paikka jokaiselle, täältä ei huvittaisi lähteä. Niin erilainen ja hieno kokemus on ollut jo tähän asti.

Uskon ja tiedän, että tämä ei ole vielä mitään. Kunhan saadaan baari kunnolla pyörimään ja kanssakilpailijat tulevat tutuiksi, meno eikun yltyy. Rakas blogi, päätän tämän tältä erää.

Palaan astialle pian.
 

 

©2020 Baari - suntuubi.com