Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                            MIRITAN BLOGI 16.3.2006

Miritan bloginpätkän viralliset avajaiset on tänään! Oli jo aikakin että ehtii ennen the baarin avajaisia...

"Iloinen, rehellinen, hullu ja määrätietoinen minä lähti elämysmatkalle sinne, minne toiset joutuvat ja toiset pääsevät kerran elämässään. Tosi-tv -akvaario, se psyyken kestävyyden punnitsija, kutsui ottamaan elämyksekseen ja minä vastasi. Ajatteli periaatteensa mukaan, että se idea, joka mieleen juolahtaa, viedään loppuun jos se tuntuu haasteelta. Nooh, virta tempaisi kalan pyörteisiinsä ja kala ui osaamisensa vimmalla.

Minä päätti kuitenkin olla akvaariossa kaukaa viisas ja läheltä kaunis ;o)

Viisas vaan on tullut teilatuksi puhelahjojensa ja tuloksen tekemisensä palavasta halusta, joten vilpitöntä temppu-uimisessa kokematonta pyörre on jo pyrkinyt selättämään. Kiitos kuitenkin kannustaville ihmisille, jotka ovat ruokkineet minäkalaa lasiseinien sisällä kauniilla sanoilla ja pitäneet fisun pinnalla oikein päin.

*Merkintä muistikirjaan, akvaariokaloissa on jotain vikaa jos ne kroolaavat selkää*." Harmi, kun minä kipinämikkovuorolainen, sinua varten valvova yökyöpeli en saa tuota kuorsausta tosta korvan juuresta mutelle...Se on Makkonen...tietysti.

Mä olen ryhmän toisten henkilöiden yhdelle ainokaiselle läppärille pääsyn takia joutunut skippaamaan blogin kirjoittamisen muutamana päivänä - harmi, koska liotan itseäni tässä kalakeitossa, jotta voin antaa jotakin baarista kiinnostuneille ja baarin perustamiselle. Ja siinä totta tosiaan olen sydämelläni ja ideoillani, osaamisellani ollut mukana. Mutta mutta, meikäläisen raapustukset vaan tuppaa viemään aikaa, joten paras oli antaa ensin muiden touhuta ja odottaa tätä hetkeä, ihan solidaarisuudesta :o)

"Taas on aika kuorsauksen ja hiljaisen ajan, rauhaisien näpyttelyhetkien. Harkita, levätä sielu saa. Minä, rauha ja kirjallinen kontakti, sylissä ystäväkin, läppäri. Suusi, Mirita, vihdoinkin kiinni paa.

Silmät vaihdoin sinisiin, uteliaisiin kurkkiviin. Yö on aikaa itselle, tutkiskelulle ja läheisille. Sinulle, omastani annan aikaa.

Näperrän blogia, itseironia ja sisäinen nauru... ...raikaa, tietysti :o)"

Silti, toi Makkosen kuorsaus...heh.

Oon kokenut että alussa kukaan meistä täällä ei ymmärtänyt baari-kisan pelin henkeä, että konsepti avattavalle ravintolalle on aika valmis ja me kilpailijat, tai tiimi, kuten pidän enemmän, ollaan täällä etupäässä viihdettä tekemässä. Kaupallisessa mielessä reality on viihteen muoto tehdä rahaa ja minä olen yksi näyttelijä viidakon muista, mutta minä panostan baarin perustamiseen, tuottoon ja ryhmän organisoimiseen ISOlla sydämellä.

Se markkinointikokemukseni ohella toinen tärkeä panokseni ryhmälle on asiakaspalvelu ja baarihommat kokemuksella. Niitä niiiiiin toivoisin päästä tekemään ja näkemään sinut tiskin takaa, ja miksei sen edessäkin! Monta yllätystä ja sirkushupia Punawuoren yöeläjille on pepun alla takataskussa, mutta vähän harmi on jos en niitä pääse toteuttamaan.

Vaikka kotia on ikävä, ystävälliset viihteen ja actionin metsästäjät, äänestäkee tän tsempparin ja juoksuaan parantavan possun puolesta, jottei vielä kamoja tarttis pakata ja kotiinpäin suunnata :o) Kiitos.

Mielipiteitä on palstoilla tämä tuulemaan pannut tehotyttö jakanut...Heh, onpa sosiaalista viihdettä :o) Kiitos kun sitä tännekin päin chatissa tarjoillaan;

"No alusvaatekuvat ovat tietenkin se suola, minkä takia tänne lähdettiin akvaarioon. Varsinkin, kun roppa ei ihan niin podatulta näytä kun vois kuvitella tällä salaatin puputtamisella ja jumpalla. Lisäksi vielä 2cl naisperisyntiä, itsekriittisyyttä ja 4 cl selluliittipotkaa - avot, salarakas on valmis.

Tarjoillaan tulevilla silikoneilla ja raahataan levytysstudioon ;oD

Tukka on tumma, vetyperoksidilla hamputettu ja ihan omassa kasvualustassaan kiinni, jatkoitta. Kasvualustan laatu on sitten katsojan silmässä, mutta on sitä ainakin ruokittu maalaisuudella ja pureskelluilla pähkinöillä."

Puukkopeliä ja selkää en ole pelannut, siihen en ole lähtenyt. Rehellinen on itselleen oltava ja avoin, vaikka säilää paiskataan takapuolella monin sanoin. Työminä on puurtaja ja ahkera, vaatii kyllä vielä tiimipelitaitoja. Kaverina pyrin olemaan loistava, aina enemmän toiselle antaja.

"Miksi pitäisi olla toisten kaltainen, kun heitä on jo niin paljon?"

Tsempillä eteenpäin, hymy pitää kun ei poskiinkaan vielä satu :o)

Kiitos ja terkkuja niille, jotka tuntevat apinan!

Rakkaudella, Mirita