Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                             HANNAN BLOGI 15.3.2006

Heippa kaikki!!

Vihdoin mäkin pääsin koneelle kirjoittelemaan tätä päiväkirjaa.. nyt on keskiviikko ja täällä toilailtu, hääräilty ja sähläilty neljä päivää.

Tää kämppä on aivan mahtava, varsinkin tuo bilispöytä. Oikein mukavata ollu. 12 kilpailijaa saman katon alla ei ainakaan vielä oo aiheuttanu ongelmia vaikka kaikki me ollaankin aivan erilaisia. On mahtavaa kun saa tutustua uusiin ihmisiin ja puuhata baarin kimpussa.

Avajaiset viikon päästä (siistiiiiiiiiiii) ja kutsut odottelevatkin jo keittiön pöydällä postittamista. Osa lähti K-rautaan hakemaan tarvikkeita ja osa baarille remppaamaan. Me laitettiin Katskun kanssa noi kutsut ja odotellaan nyt malttamattomina että päästäis työn touhuun. (eli tietenkin remppaamaan muiden kanssa)

Täytyy sanoa että pahinta tässä koko touhussa on plus-miinus äänestys. ei ikinä olis voinu kuvitella kuinka pahalta tuntuu kun joutuu arvioimaan ihmisiä, kun kaikki on niin hyviä tyyppejä. Mut peliähän tää on....höh... Noh, ei tänne itkemään tultu vaan kokemaan uutta, eikö?!! =) nyt täytyy taas ruveta työn touhuun!! palataan taas!

Laittakaa ihanat ihmiset postia mullekin päin jos on jotain kyseltävää tai muuten vaan haluatte kertoa meille jotain. lailailai ja rairairai, palaillaan. Terkkuja kotio kans, ootte kaikki ihania.

Hanna.

 

©2020 Baari - suntuubi.com