Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                           TIINAN BLOGI 18.3.2006

Huhheijaa!

No johan on. maalaisen pää on saatu isossa kaupungissa sekaisin. Limusiini, luksuskämppä, mahtavia ihmisiä.

En ole ehtinyt kirjoitaa blogia, koska ainoalle koneelle on jatkuvasti ruuhkaa. tämän kirjoittaminen kun vie aikaa... kaikkea sellaista johon ei ole tottunut, on tapahtunut tällä viikolla niiiiiin paljon. Näin viikon jälkeen alkaa olla jo tottunut kameroihin ja toimittajiin. ja alkoi olla jopa outo kun perjantaina, eikä tänään meidän touhujamme ole seurannut muut kuin robottikamerat. Remppa on hyvällä mallilla. Tapetoin tänään ekaa kertaa.

Keskustelupalsta on ollut mielenkiintoinen kokemus. Tällaisia tolloja on helppo vihata tai rakastaa ja tuolla foorumilla se tuodaan suoraan julki. Minusta se on toisaalta aika viehättävä piirre, suomalaiset puhuvat liian vähän tunteistaan.

Hoh, ihanaa, kaikki nämä 11 muuta täällä alkavat jo nyt tuntua sille, kuin olisin tuntenut nämä jo ikuisuuksia. Huomenna lähtee yksi. Tänään juhlitaan, sillä olemme viimeisen illan kaikki koossa. :( Palaan asiaan kunhan minulla on parempaa sanottavaa. tällähetkellä on liian paljon asioita... en osaa poimia sieltä yhtä. paitsi... ainiiin! Ihana/oudointa ikinä oli tänään se, että kun käveltiin niksun ja miiran kanssa kadulla ja eräs pariskunta tunnisti meidät ja oli siitä innoissan.. siis aidosti iloisia. Sitten ne pysähty juttelemaan. annettiin niille kutsu. Minusta se oli oudointa maailmassa.. Joku tunnisti minut kaupungilla ja rohkeni juttelemaan. Ihanaa! Iloiset ihmiset on elämän suola.

Ainiin, ja toinen asia. Koiria on hirmuinen ikävä. niiden kynsien rapinaa ja lämmintä karvaa oikeastikkin ikävä. Tähän on hyvä päättää. Palaan asiaan kunhan osaan poimia sieltä tosiaan yhden tärkeän. Ihania yllätyksiä. joka päivä. toivottavasti saadaan baari auki ajoissa.

Tiina(lli)