Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                           KATARINAN BLOGI 11.3.2006

Tästä se nyt sitten alkaa.

Olo on tällä hetkellä yllättävän rauhallinen. Ehkä juuri nimenomaan sen takia, kun ei taida vielä ymmärtää minne on oikein joutunut. Katsotaan tuleeko kuitenkaan uni hyvin!

Päällimmäinen ajatus on, että onko nyt varmasti kaikki tullut pakattua... Ja se, että miten tulen pärjäämään kisassa.

Eipä taktiikoita ole tullut mietitittyä. Sen verran tiedän, että tulen olemaan oma itseni sekä tulen tekemään töitä niin hyvin kuin vaan osaan.

Ah! Ja synttärit on parin tunnin päästä! Nyt vasta tajusin.. Ei ole synttärit nyt päällimmäisin ajatus (jostain kumman syystä), varsinkin kun täyttää jo 27...

Kaikki kilpailijat vaikuttavat kyllä rennoilta ja huumorintajuisilta, mikä on todella tärkeää! En usko, että täällä tarvitsee paljon miettiä, mitä sanoo ja miten.

Siitä asiasta puheenollen, vähän jännittää oma käytös. Mulla on tapana se, että suu on selkeästi nopeampi kuin aivot. Toivottavasti ei pääse sammakoita suusta! Tässä asiassa meinaan tsempata, pakkohan se on =).

Mitä enemmän nyt kirjoittaa ja ohjelmaa miettii, niin kyllä alkaa sittenkin jännittää.

Tosi iso hyppy tuntemattomaan!

Monet tyypit ketkä tietää minut muttei tunne, saattaa varmasti miettiä, että mitä helkkaria toi yks tonne meni.. Taas kun mun läheiset ihmiset tuntee mua niin ei oikeastaan ihmettele mun vetoa. Ne tsemppaa mua kovasti!

Pakko myöntää, enpä tiedä itsekään miten tähän tilanteeseen jouduin!! Sen verran, että telkussa oli mainos ja sen verran kiinostus heräsi, että menin katsomaan sivuja.

Siinä heti sitten huvikseen kun ei ollut muutakaan, niin rupesin täyttämään kaavaketta naureskellen omille tyhmille jutuilleni.. En osannut ikimaailmassa odottaa että juuri minä päätyisin tänne!! Mikä mussa muka oli??!

Olihan siinä pari kertaa, kun sain miettiä mitä meinaan, mutta kyllä ajattelin, että kun kerta näin pitkälle pääsin ja sellainen mahdollisuus tarjotaan niin hitto mikäs siinä!

Ikävä tulee mun läheisiä, rutiineitani, työpaikkaa ja etenkin mun silmäterää Lolitaa. Loli on mun 2,5kg chihuahua-lapsi. Ei se pentu enää ole, mutta jostain kumman syystä kutsun sitä lapseksi. Joskus naurattaa, kun vahingossa huutelen pihalla: "lapsi tänne ja heti". Näin, jokainen saa päätellä siitä mitä haluaa =).

Kyllä Lollista tulee ikävä, eihän sitä mandariinin muotoista pientä päätä jota kruunaa isot ja erillään olevat silmät korvaa mikään!

Työpaikka on kanssa sellainen asia jota tulee ikävä. Sain kuitenkin päivittäin liikkua, toimia ihmisten kanssa jotka ovat vapaalla ja antaa heille hyvänolon ja onnistumisen tunteen sitten tunnin jälkeen.

Ikävä tulee mun aivan iki-ihania asiakkaita, joihin viiden vuoden aikana tuli tutustuttua. Todella kodikas työpaikka on kyllä! Monista asiakkaista tuli jopa hyviä ystäviä näin "siviilissäkin".

Jeps. Alkaa jo uni painamaan vanhaa =).

Jatkossa kirjoittelen niin usein kun mahdollista. Kirjoittaminen on mulle aika mukavaa puuhaa... Kuitenkin normaalisti lähetän kuussa yli 1000 tekstiviestiä, eli vissiin aikas paljon tulen kirjoittelemaan..!

Hyvät yöt!

-katsku-