Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PLUS-MIINUS-KOKOUKSEN TULOKSET 13.4.2006

Viidennellä viikolla kilpailijat joutuivat jälleen antamaan kanssakilpailijoilleen plussia ja miinuksia.

Frank sai kilpailijoista eniten miinuksia ja joutui näin katsojaäänestykseen. Petri sai puolestaan eniten plussia, joten hän nimeää vastaehdokkaan Frankille uuden tavan mukaan vasta sunnuntain suoran lähetyksen aluksi.

Sääntörikkomuksen vuoksi Petri ei saanut nimetä Frankille vastaehdokasta putoajaäänestykseen, vaan nimeämisen suoritti toiseksi eniten plussia saanut kilpailija Kaj. Yllättynyt Kaj nimesi äänestykseen Petrin.

Katsojat äänestivät Petrin ulos ohjelmasta.
 

Kilpailijat
Antoi plussan
Antoi miinuksen
Sai itse plussia
Sai itse miinuksia
Frank  Kaj    Makkonen        0          6
Tomas  Petri    Frank        0          0
Makkonen  Petri    Frank        1          1
Kaj  Hanna    Tiina        2          0
Petri  Makkonen    Frank        4          0
Hanna  Kaj    Frank        1          0
Tiina  Petri    Frank        0          2
Irena  Petri    Frank        1          0
Mira  Olivia    Irena        1          0
Olivia  Mira    Irena        1          0


Hannan perustelut:

Plus
Ihmiselle, joka tekee koko ajan töitä, tekee ne hyvin, tekee vaikka ei olis töitä. Kotona tekee ruokaa, siivoaa ja on läsnä. Mun plussa menee Kajlle.

Miinus
Nyt se menee semmoiselle ihmiselle, joka tekee paljon töitä, on siinä hyvä, mutta mun mielestä voisi ehkä kunnioittaa muita ihmisiä pikkasen enemmän, olla vähemmän päällekäyvä ja ehkä vähän rauhoittaa tahtia. Mun miinuksen saa Frank.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiinan perustelut:

Plus
Mun plussa menee henkilölle, joka hiljaisella olemuksellaan on kuitenkin läsnä. Mulla on tän ihmisen kanssa ollut tän viikon aikana hyviä keskusteluita. Mä olen ilmeisesti tällainen, joka jakaa niille hiljaisille ihmisille plussia siitä, että ne on läsnä eikä ne tee siitä isoa numeroa. Mun plussa menee isukkihahmolle eli Petelle.

Miinus
Mun mielestä tällä viikolla olisi itsestään selvää antaa miinus Olivialle, koska Olivia on tullut uutena ryhmään eikä Olivia osaa vielä kaikkia niitä asioita kuin me kaikki muut ja sopeutuminen tähän ryhmään on varmasti tosi vaikeeta. Mun mielestä sen takia sulle ei kuulu antaa miinusta. Vaikka me eletään periaatteessa pimennossa julkisuudelta, niin ei pidä kuitenkaan koskaan kuvitella, etteikö kaikki asiat kuuluisi. Mun miinus menee ihmiselle, joka mun mielestä pelaa epäreilusti tai pelaa omaan pussiinsa. Meidän ryhmää on syytetty starailusta, enkä mä keksi tästä porukasta muuta sellaista, kuin Frankin. Mun miinus menee Frankille.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Irenan perustelut:

Plus
Mä annan plussan miehelle, joka tekee aina mitä tarvitaan ja antaa aina vielä vähän enemmän. Sellainen tavallaan, mikä oma-aloitteisesti toimii muitten hyväksi silleen hiljaisesti antaen aina vähän enemmän kuin on tarvis. Se on hieno piirre ihmisessä. Tää mies ei todellakaan ole meitä puolet vanhempi, tää on muutaman kuukauden meitä vanhempi. Se on Petri.

Miinus
Ihmiselle, joka tiedon eteenpäin antaminen/jakaminen on tosi olematonta. Eli jos sillä ihmisellä on viritteillä jotain suunnitelmia, niin tuntuu, että kukaan muu ei niistä tiedä kuin tämä ihminen itse. Lisäksi kaikenlainen palautteen vastaanottaminen on tosi vaikeeta ja hankalaa. Tää ihminen on ihana ihminen ja mä tykkään siitä tosi paljon, mutta mun miinus mene Frankille.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miran perustelut:

Plus
Henkilö, jolle mä anna plussan, mä annan sen rohkeudesta, pään pystyssä pitämisestä, saapumisesta suorastaan susien luolaan ja siitä, että se tehtiin rohkeasti, vaikka sen täytyy olla aika lailla pelottavaa. Tää mun johdanto on niin obvious, että mun plussa mene Olivialle. Sä suoraan puutuit epäkohtiin, uskalsit sanoa ja opetella asioita, joita et välttämättä osaa. Sun asenne on tosi hieno. Ja siitä, että sä alun perin sanoit, että sä pystyt olemaan missä tahansa.

Miinus
Mä annoin plussan rohkeudesta. Samasta syystä mä annan mun miinukseni, eli ihmiselle, josta mä näin alun perin että hän on sekä rohkea että luova että omassa olemuksessaan tosi itsevarma sellaisella sympaattisella tavalla. Musta tuntuu, että joku valo sammui, ja siitä voisi käyttää nimitystä esimerkiksi toivo tai usko. Työpanokseen mulla ei ole mitään puuttumista. Mä haluaisin tällä tönäistä siihen suuntaan, että sitä kutsutaan visioksi. Tässä henkilössä on kaikki se. Kaikkein pahinta on se, että mä annan sen mun vuodekumppanille, koska sen villit unet on tehneet muhun vaikutuksen, mutta mä en näe niitä päivällä Tiina, mun miinus menee sulle siitä tietystä surumielisyydestä ja siitä, että mä uskon, että sä olet vielä tuhat kertaa enemmän.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olivian perustelut:

Plus
Mun plussa menee henkilölle, joka on ollut niin oikeasti loistava silleen kun tulin uutena taloon. Ei vois enää ottaa lämpimämmin vastaan. Niin kaunis sielu, ettei mitään järkee ja niin ajatusrikas, että suorastaan ihmetyttää. Niin innokas työntekijä, joka tarttuu hommaan kuin hommaan. Plus niin innokas neuvonantaja ja jaksaa neuvoo ja auttaa, ja neuvoo vielä tavalla, että mä ymmärrän sen saman tien. Mun plussa menee Miralle.

Miinus
Mun pitää antaa se sellaisista syistä, että mä en tätä henkilöä ole ehkä niin paljon nähnyt kuin muita enkä ole päässyt juttelemaan kuin muiden kanssa. Ehkä me tullaan eri paikkoihin eri aikaan. Ihan loistava ihminen ja vaikuttaa loistavalta persoonalta, enkä mä halua, että se lähtee täältä. Mä annan miinukseni Niksulle.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Frankin perustelut:

Plus
Nyt ei ole työpanoksesta kyse. Plussa mene henkilölle, kuka kattoo pikkasen, siivoilee, tekee meille ruokaa. Vähän niin kuin pitää siistinä kämppää ja on semmoinen. Työpanoksestakin voin sanoa, että tekee jopa vuoroja, vaikka sillä ei ole. Se olet Kaitsu sinä.

Miinus
Menee henkilölle, ei työpanoksesta johtuen, vaan oli tosi vaikea päättää. Näin viime perjantaina sen, että kaverilla on perhettä niin ikävä, että sattuu. Mä en tiedä, onko tää palvelus sille tai jotain, mutta mä en keksinyt mitään muuta tästä jengistä. Mutta kaverilla on hirvee koti-ikävä ja lapset tarvitsee isää. Makkonen, se olet sinä. Mulla ei kerta kaikkiaan löydy muuta miinusta susta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tomaksen perustelut:

Plus
Aivan s**tanan helppo tällä kertaa. Todella asiallinen, ihan asiassa kuin asiassa, palvelee ihmisiä, kyselee jos ei tiedä, tehokkaasti tekee ihan kaikki duunit. Ottaen huomioon, että on meitä puolet vanhempi, niin on niin hatunnoston arvoinen suoritus, että se pärjää siellä. Mun plussa menee
Petelle.

Miinus
Yhtä helppo kuin plussa. Se johtuu siitä s**tanan starailusta. Se, että ollaan tekevinään töitä, niin sillä ei v**tu saada mitä aikaiseksi. Mä sanon tän nyt suoraan, koska selän takana puhuminen on niin perseestä. Starailu silloin, kun kamerat on paikan päällä ja ollaan tekevinään töitä, niin ehkä tehään jossain vaiheessa, mutta oikein esitetään jotain niin muuta kuin se muuten on. Varmaan hyvä palveluihminen ja tälleen, mutta sen s**tanan starailun pitäisi loppua. Sillä ei saada mitään aikaiseksi. Sori vaan Frank.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Makkosen perustelut:

Plus
Mua ärsyttää yli kaiken sellainen, että pitää kitistä joka asiasta. Tämän henkilön en ole kuullut kitisevän kertaakaan. Ei voi valikoida hyviä ja huonoja tehtäviä, että mitä täällä tekee. Siinä missä tehdään hauskat hommat, niin pitää pystyä tekemään p**kat. Tämä henkilö on tehnyt ne loistavasti. Minun plussani menee Petrille.

Miinus
Sanoin silloin, kun ohjelmaan haettiin, että mitkä asiat mua ärsyttää: niin sanottu olalle taputtelu, selän takana p**kan puhuminen. Silloin jos puhutaan selän takana aiheesta, se on ok, silloin voi puhua. Mutta että sanotaan julkisesti vääriä lausuntoja. Kun on kiire niin on kiire, niin silloin jätetään sellainen tyhjänpäiväinen kämpille. Sellainen tärkeä homma vielä, että kun nyt tässä kameraryhmä tulee paikalle, niin jos ollaan jotakin hommaa tekemässä, sitä ei tarvitse kääntää silleen, että tässä tehdään työhomma. Jos se on henkilökohtainen asia niin se on henkilökohtainen asia. Tässä jokaisella on myös oma elämä. Sillä perusteella mun miinus menee Frankille.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kajn perustelut:

Plus
Henkilölle, joka ei tee numeroa siitä duunista, mitä se tekee ja on taustalla. Ehkäpä ei välttämättä haluaisi, mutta kaikkea ei tartte tehdäkään. Jos mä sanon, että meillä näköjään synkkaa vaan hyvin ja tullaan hyvin toimeen. Mun plussa menee Hannalle.

Miinus
Tähän vois nyt kertoa vaikka millaisia stooreja ja vetää vaikka millaisia johtopäätöksiä... Jotenkin vaan olis sellanen fiilis, että alkuinnostuksen jälkeen tän henkilön, ei välttämättä mielenkiinto tai ideatkaan, mutta jonkinlainen draivi puuttuu tällä hetkellä. Tai sitten mä en vaan huomaa sitä. Kaikille tulee varmasti jossain vaiheessa tällainen fiilis, mutta jotenkin se on vaan tällä viikolla tai näitten viikkojen aikana tullut niin selvästi esille, mun silmissä. Näillä perusteilla mun miinus menee Tiinalle.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Petrin perustelut:

Plus
Samoin perustein kuin eräs henkilö antoi tällä kyseiselle henkilölle miinuksen. Eli jos lähetään siitä, että mä näin tässä yhtenä viikonloppuna perheensä kanssa. Ja mä arvostan sellaista läheisestä välittämistä, rakkautta, huolenpitoa. Ja kuitenkin se, että kun ollaan erossa niistä, niin hoidetaan se keikka kunnolla, mitä ollaan tultu tekemään. Ja sitten kun ollaan taas siellä kotikonnuilla, niin ollaan eri roolissa. Mun plussa menee näillä perusteilla Makkoselle.

Miinus
Me ollaan tekemässä realityohjelmaa täällä, eikä sitä pidäkään unohtaa. Mutta täällä ei jaeta oscareita. Näyttelijäsuorituksilla ei maailmassa yleensä pärjää, Hollywoodissa sillä pärjää. Aito ihminen on aina kaunis ihminen. Se ei tarkoita sitä, että kaikkia sanoja tarvii sanoa, mutta se että on aito, oma itsensä. Tällä ihmisellä on ollut hienoja ajatuksia, pyyteettömiä ideoita, mutta jotenkin se muu käytös antaa aihetta ajatella, että onko ne täysin sydämestä kaikki vai onko tässä jotenkin oma etu mukana. Aivan upea tyyppi, ja mä toivon, että mun lapsista kasvaa joskus samanlaisia luonnonlapsia. Mun miinus menee Frankille.
 

©2020 Baari - suntuubi.com