Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PLUS-MIINUS-KOKOUKSEN TULOKSET 27.4.2006

Tällä viikolla vain musta joukkue joutui plus-miinus-kokoukseen, koska joukkue hävisi asiakasmääräkilpailun. Valkoinen joukkue ei siis joutunut lainkaan plus-miinus-kokoukseen.

Olivia sai joukkuetovereiltaan eniten miinuksia eli yhteensä kolme kappaletta. Eniten plussia puolestaan sai Irena. Hän nimesi Olivialle vastaehdokkaaksi Tiinan putoajaäänestykseen sunnuntaina suoran lähetyksen aluksi.

Katsojien plussan sai Frank. Hän keräsi kaikista annetuista äänistä yhteensä 25,88 prosenttia.

Olivialle miinuksia antoivat Irena, Tiina ja Frank.

Irenalle plussan myönsivät Tiina, Frank ja Olivia.

Katsojat äänestivät Tiinan kuudentena kilpailijana Baarista.
 

Kilpailijat
Antoi plussan
Antoi miinuksen
Sai itse plussia
Sai itse miinuksia
   Frank     Irena      Olivia        1 (KP)          1
   Tiina     Irena      Olivia        1          0
   Irena     Tiina      Olivia        3
         0
   Olivia     Irena      Frank        0          3

KP = Katsojien plussa


Irenan perustelut:

Plus:
Mun plussa menee tällä kertaa ihmisille, joka tekee tinkimättömästi työnsä aina alusta loppuun saakka. Ennen kaikkea sellaisesta inhimillisyydestä ja siitä, että on aina valmis auttamaan. Tiina.

Miinus:
Mä annan sen ihmisille, joka tekee työnsä tosi hyvin. Ehkä jollakin tavalla tietynlainen itsekeskeisyys häiritsee mua välillä. Mun miinus menee Olivialle.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiinan perustelut:

Plus:
Mä annan plussan sellaiselle henkilölle, jolla samanlaiset roisit jutut, kun mulla. Ihan vaan sellaisesta, että on niin hyvä tyyppi. Mun plussa menee taas Irenalle.

Miinus:
Miinukseni menee sellaiselle henkilölle, jonka lanttu ei mun mielestä kestä tätä juttua. Hän antaa liikaa ulkopuolella olevien asioiden vaikuttaa itseensä. Ei osaa oikein pitää tätä hommaa kasassa mä luulen. Tää miinus menee niin kuin huolestumisesta ja tsempistä. Mun miinus menee Olivia sulle.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Frankin perustelut:

Plus:
Mun plussa menee ihmiselle, joka muistuttaa mulle läheistä ihmistä, ketä on ollut ihana, vaikka se ei ehkä ole ollut ihana. Eli niksu-naksu mä pamautan plussan sulle.

Miinus:
Tällä hetkellä miinukseni antaisi itselleni, koska olen luvannut mun työkavereilleni hoitaa hommat, mutta mä en ole niitä hoitanut. Mä annan miinukseni henkilölle, joka omistaa oman yrityksen. Mulle on tullut sellainen kuva, että mä en osaa, mä en voi. Mitä h***ettiä! Sä omistat oman yrityksen ja se itsesääli ja itse oleminen.. Jos sä et ole itse vahva, niin et sä voi perustaa minkäänlaista yritystä. Olivia.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olivian perustelut:

Plus:
Mun plussa menee henkilölle, joka on tavallaan mulle vielä mysteeri monella eri tavalla. Aika erilainen ihminen kun minä. Mä annan sen takia, koska se jaksaa aina olla niin iloinen ja pirteä. Näkee, että on hyvä sydän. Ja sen näkee, että ei jaksa esittää mitään. Irena.

Miinus:
Miinus menee henkilölle, joka tekee paljon töitä ja tekee hyvin. Se ammatttitaito, mikä on olemassa... sitä hän ei suuntaa sataprosenttisesti oikealla tavalla koko ajan ja oikeaan paikkaan. Tapa lähestyä muita ihmisiä, joilla ei ole niin paljon kokemusta, on välillä aika rujo ja törkeä. Jos oikeasti on ammattitaitoa, niin osaisi itsekin kunnioittaa sitä, eikä pilaisi töitään muun muassa ryyppäämällä. Frank.
 

©2020 Baari - suntuubi.com