Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PLUS-MIINUS-KOKOUKSEN TULOKSET 4.5.2006

Kilpailijat antoivat jälleen kerran plussia ja miinuksia toisilleen.

Viime viikolla plus-miinus-äänestyksessä oli vain musta joukkue, mutta tällä kertaa mukana olivat kaikki kuusi jäljellä olevaa kilpailijaa.

Eniten miinuksia keräsi Mira, joka joutuu näin sunnuntain putoajaäänestykseen. Miralle miinuksen antoivat Olivia, Hanna ja Kaj.

Eniten plussia keräsi Frank, joka sai plussat Hannalta, Kajlta ja katsojan plussan. Hän sai katsojan plussa -äänestyksessä 25,4 prosenttia äänistä.

Frank nimeäsi Miralle vastaehdokkaaksi sunnuntain suorassa lähetyksessä Olivian.

Olivia joutui jättämään Baarin kahdeksantena kilpailijana.
 

Kilpailijat
Antoi plussan
Antoi miinuksen
Sai itse plussia
Sai itse miinuksia
Frank     Hanna      Olivia        3 (KP)          0
Kaj     Frank      Mira        1          1
Hanna     Frank      Mira        1          1
Irena     Mira      Hanna        0          0
Mira     Olivia      Kaj        1          3
Olivia     Kaj      Mira        1          1

KP =  Katsojien plussa


Frankin perustelut:

Plus:
Ei työpanoksen vaan inhimillisyyden takia. Huomaan samoja piirteitä kuin minussa, että on tosi tärkeää toisen ihmisen läheisyys. Sydämellinen ihminen ollut muutenkin koko matkan. Tekee duunia, vaikka on kipeä ja niin kauan että paareissa kannetaan pihalle. Hanna.

Miinus:
On tosi vaikea tietää toisesta joukkueesta ja joudun antamaan meidän joukkueen sisälle. Ihminen on parantanut tapojaan erittäin paljon ja yrittänyt erittäin paljon, mutta kun mulla ei vaan kerta kaikkiaan perusteluja muille ole. Vaikka meidän kommunikointi mustassa tiimissä toimii, niin ei joka pientä liikettä tarvitse ilmoittaa. Oma-aloitteisuutta, vaikka sitä on ollut. Mun miinus menee Olivialle.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olivian perustelut:

Plus:
Mun plussa menee henkilölle, joka on ollut koko ajan ja on koko ajan reilu ja rehti. Suora ja huomioonottava, siinä tiivistettynä. Hieno ihminen. Kaitsu.

Miinus:
En halunnut antaa omalle joukkueelle, mikä tekee siitä vaikeampaa. Ystävänä, koska eilen aika paljon huolestuin ihmisestä. Voisin antaa samalla ihan sairaan ison plussan, koska on todella hieno, lämmin ja sielukas ihminen. Tuntuu, että on valtavia perfektionistisia taipumuksia ja pitäisi muistaa välillä levätä. Musta tuntuu, että pikkubambi on vähän väsynyt. Mira.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Irenan perustelut:

Hymyilyttää, kun on niin erilaisia mielipiteitä plussien ja miinuksien saamiseen.

Plus:
Lyhyt ja ytimekäs plussan syy. Mä tykkään hörhöistä. Miralle plussa. Täytyy olla vähän väsynyttä bambia mukana. Ihana, että sä oot täällä.

Miinus:
Tämäkin annetaan yhtä huumorilla kuin tuo plussa, koska ei ole päteviä perusteluja. Musta meidän tiimissä on ihania hörhöjä kanssa. Me vedetään putkeen hymyllä ja hyvällä fiiliksellä, että en halunnut antaa meidän tiimille. Toisesta kun Mira sai jo plussan, niin ei ole vaikea arvata, että miinus menee Kajn ja Hannan välillä. Kaitsulta oon huomannut lähestymistä jengiin eli mun miinus menee Hannalle eikä siinä ole mitään perusteita.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hannan perustelut:

Voin sanoa suoraan, että kyllä alkaa perustelut olla vähissä.

Plus:
Mun plussa menee semmoiselle ihmisille, joka ei ole meidän tiimissä. Ihan sen takia, että tekee paljon, on energinen ja vaikka me ollaan eri tiimeissä, niin silti aina on läsnä ja iloinen ja aina kun nähdään, on mukava. Frank.

Miinus: Mulla ei oo mitään syytä antaa miinusta toiselle joukkueelle, koska en tiedä, mitä kukakin siellä on tehnyt ja mikä on ollut työpanos. Sainkin miettiä meidän joukkueen kahden välillä. Molemmat olleet tiiminvetäjiä ja itsenäisiä työntekijöitä. Oon molemmille sanonut tai vihjaillut, että jotenkin voisi enemmän tehdä tiimissä. Minkä takia annan miinuksen, on asenne, miten otetaan kritiikkiä vastaan. Mä tiedän, että se johtuu väsymyksestä. Mira.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kajn perustelut:

Plus:
Tällä kertaa plussa menee just energian määrän vuoksi. Kun on oltu näin kauan yhdessä, niin muutamassa ihmisessä vaan riittää virtaa. Ollaan väsyneitä ja meillä on eri mielipiteitä ja vaikea tietää, mitä toinen tiimi tekee, mutta silti plussa menee sinne. Frankille.

Miinus:
Samasta syystä mun miinus menee tällä kertaa meidän omaan ryhmään. Varmasti just väsymyksen takia ja kommunikointi ei vaan pelaa tällä hetkellä. Mä oon pahoillani Mira.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miran perustelut:

Plus:
Mulla oli kaksi vaihtoehtoa tai itse asiassa kolme. Samasta, mistä Niksu puhui eli energiasta, hyvästä tuulesta. Toisella tiimillä on monta tällaista, mutta yksi maratoonari. Selkeästi tulee vastaan, on oppinut nauramaan ja selviä heräämisen merkkejä. Mun peliplussa menee Olivialle.

Miinus:
Kaksi vaihtoehtoa ja molemmat ihan kerta kaikkiaan ois voinut saada. Ollaan väsyneitä, mutta tiimityöskentely siten, että kaksi vetää ihan omaa juttuaan… Oisin voinut antaa kummalle tahansa teistä, mutta tällä kertaa se menee Kajlle. Vaikka sun kanssa on hyvä tehdä töitä tiskin takana, välillä sä et halua kuulla, sä käännät selän. Sä et oo Kaj ollut paikalla. Huutelu jollekin, joka ei oo olemassa, tuntuu aika väsyttävältä.
 

©2020 Baari - suntuubi.com