Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PLUS-MIINUS-KOKOUKSEN TULOKSET 19.5.2006

Neljä jäljellä olevaa kilpailijaa arvioivat toisiaan yhdeksännen kerran plussilla ja miinuksilla.

Plus-miinus-äänestyksessä Frankilla oli koskemattomuus eli Frankille ei voinut antaa plussia eikä miinuksia.

Plus-miinus-äänestyksessä eniten miinuksia keräsi Hanna, joka sai miinukset kaikilta kolmelta kilpakumppaniltaan. Hän joutui putoajaäänestykseen.

Eniten plussia keräsi Mira, joka sai plussat Hannalta ja Irenalta. Lisäksi hän sai katsojien plussan 28,7 prosentilla äänistä.

Poikkeuksellisesti Hanna nimesi itselleen vastaehdokkaan putoajaäänestykseen sunnuntaina suoran lähetyksen aluksi. Hän nimesi Irenan.

Hanna jätti Baarin neljänneksi viimeisenä kilpailijana 65 prosentilla äänistä.
 

Kilpailijat
Antoi plussan
Antoi miinuksen
Sai itse plussia
Sai itse miinuksia
   Frank     Irena      Hanna        - Kosk          - Kosk
   Hanna     Mira      Irena        0          3
   Irena     Mira      Hanna        2          1
   Mira     Irena      Hanna        3 (KP)          0

Kosk = Koskemattomuus              KP = Katsojien plussa


Miran perustelut:

Plus:
Naiselle, jolla on raikuva nauru ja bar barista 06 -titteli ja joka on työteliäs, upea, huumorintajuinen ja ihan täyttä rautaa. Niksulle plussa.

Miinus:
Tässä tapauksessahan tilanne on aika selvä: Frank on koskematon, Hanna ei. Hanna, sä saat mun miinuksen, sä oot aina välillä kiukkuinen ja välillä sä oot vähän väsynyt, niin kuin mä oletan, että kaikki muutkin. Semmoista oma-aloitteisuutta vielä enemmän peliin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hannan perustelut:

Yksi plus yksi on kaksi eli teitä on kaksi ja minulla on yksi plussa ja yksi miinus.

Plus:

Plussa menee henkilölle, joka on ihan hurja. Tekee itse asiassa ihan hemmetin paljon töitä ja aina iloinen ja pirteä näin lyhyesti ja ytimekkäästi. Mira, saat minun plussan.

Miinus:
Vaikea varmaan arvata, kuka miinuksen saa ja on aika vaikea perustellakin, koska olisin plussan antanut tällekin henkilölle, mutta kun ei voi. Jotenkin ei niin paljon tehnyt, mitä mä oon nähnyt. Ilopilleri Niksu saa mun miinuksen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Irenan perustelut:

Plus:
Minun plussani menee ihmiselle, joka on niin työn puolesta kuin henkilöpuolesta ihan täysi satsi. Tekee töitä ihan hulluna ja silti kokonaisuuden kantaminen tsemppimielellä ja joukkuemielellä ei unohdu hetkeksikään. Tässä ihmisessä yhdistyy tämä mieletön työpanos ja tämä mieletön ihmismäisyyspanos elikä se menee Miralle.

Miinus:
Miinukset menee siis Hannalle, koska ei ole paljon vaihtoehtoja. Perusteluista sen verran ehkä, että se kaikki, missä Mira sai ne plussat elikä energisyys, tarmo ja hyväntuulisuus ja tarttuminen töihin, niin Hannalle ei niitä ole mun mielestä niin paljon kuin Miralla. Siitä miinus ja myös siitä, ettei ole valinnanvaraa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Frankin perustelut:

Tuntuu vähän erikoiselta, kun mulle ei voi antaa mitään, mutta voin itse antaa plussat ja miinukset.

Plus:
Plussa menee henkilölle, ketä nukkuu vähän enemmän kuin me, mutta sillä positiivisuudella ja sillä sanomattomuudella, mikä on tullut meidän väliin... Siitä on vaan tullut hyvä kaveri. Niksu.

Miinus:
Miinus menee henkilölle, ketä nukkuu myös yhtä paljon kuin me, mutta enemmän saisi olla organisointikykyä mielestäni ja enemmän saisi olla oma-aloitteisuutta. Ja se, että voisi mielestäni kisan edetessä vähän tulla esille ja tehdä enemmän asioita. Hannalle.