Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                               DANIEL BLOGI 14.3.2006

Rakas blogi...

Tänään Herra taas siunasi etelä-Suomea kauniilla säällä. Hieno fiilis puski, kun pääsi kävälee ulos. Kaupassa ei taaskaan ehtinyt/saatu käydä, mutta huomenna on kyllä pakko päästä, muuten ei selvii.

Porukan roolit alkavat pikkuhiljaa näkyä entistä selvemmin. Itselläni oli tänään todella passiivinen päivä, eikä ryhmätyö ottanut valitettavasti tuulta alleen liian hyvin. Mielipiteitä on paljon, aikaa menee turhuuteen aivan liikaa, eikä päätöksenteosta meinaa tulla yhtään mitään. Kuitenkin mielipiteet ovat vaihtuneet persoonista todella paljon.

Uskon, että kun todellinen äänestys ensi kerran napsahtaa kohdalle, äänet jakautuvat aivan eritavalla kuin sunnuntai-illan huijausäänestyksessä.

Mukavaa on kuitenkin täällä ollut olla, pääpiirtein kaikki kisaajat ovat rentoa porukkaa (huom! pääpiirtein kaikki) ja huumori on auttanut jaksamaan. Pahimmat ajat ovat kuitenkin vasta edessä päin, kun baari aukeaa ja pääsemme oikeasti tositoimiin. Toivottavasti huomenna osaisin olla enemmän oma itseni, mitä en tänään kokenut olevani juurikaan.

Villi meno ja rakkautta vaan niin kyllä se tästä vielä muuttuu hienoksi seikkailuksi ja hienoksi viihteeksi koko kansalle. Terveiset kaikille läheisille, tiedätte ketä olette.
Daniel
 

©2020 Baari - suntuubi.com