Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                              DANIELIN BLOGI 17.3.2005

Arvoisat kansalaiset. Tänään oli hieno päivä. Aurinkoa oli ja viimein alkoi tuntua siltä, että pystyy ja osaa olla lähes oma itsensä. Läppää lensi puolin ja toisin ja työtä tuli tehtyä ihan huolella. Nyt on kämmenes kaks kunnon rakkoo :) todella kivaa oli päästä oikeesti hommiin.

Ryhmätyö pelasi hyvin ja kaikilla näytti olevan tekemisen meininki. Eilen tein jotain typerää, joka nyt kaduttaa. Sanoin eräästä ihmisestä hieman rumasta, mutta eilen oli tosi paska päivä, masensi ja kaikkee ja sitten ärsytti meno ihan huolella. oli sellanen outsider meno...kuitenkin sanoin rumasti ja se harmittaa. Ränään meni päivä tämän henkilön kanssa tosin hyvin ja sain aivan erilaisen käsityksen hänestä. ehkä näki vahvemmin ne valoisat puolet. sit kun alkaa miettii mitä vikoja itsessään on niin rupee hävettää ihan huolella toisten haukkumiset :(

Jännittää myös tyttöjen pudotus sunnuntaina. Mun silmissä molemmat ovat todella ihania tyttöjä ja nyt varsinkin katariinan kaa on alkanyt synkkaamaan kaveri menolla tosi hyvin. Katsku on todella mieletön tyyppi ja hienointa oli kun se anto mulle miinuksen (mikä muuten tuntu todella pahalta) ja perusteli täysin miksi sen antoi ja antoi neuvoja kuinka jatkossa kannattaisi toimia. KIITOS KATSKU! Oot best.

Eipä siinä, on tää meidän Mirrikin todella hieno tyyppi, mut en ehkä ole niin lähelle häntä vielä päässyt. ehkä kuitenkin toivon, että tämän päivän puheiden perusteella Mirri saisi jäädä. Tänään on tullut niin paljon uusia asioita ilmi, joita nyt en valitettavasti vielä voi tässä sanoa. Mutta huomenna kuitenkin tulossa kaunis Herran siunaama päivä, ja työtä on tiedossa paljon.

Lopuksi pakko sanoa, että hieman ehkä olen huolissani Makkosen alkoholin käytöstä, vaikka kaikki kyl tietää että se vetää ihan huumorilla. Mut kuitenkin se jotenkin painaa mieltä.

Rakkaudella ja kaikella kunnioituksella kaikkia kohtaan,

Daniel David
 

©2020 Baari - suntuubi.com