Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                               DANIELIN BLOGI 25.3.2006

Rakkaat ystävät, Avajaiset takana ja siitä jäi suurinpiirtein hyvä fiilis. Perjantaina olikin sitten hiljaisempaa, mutta tänään lauantaina toivottavasti ihmiset löytävät paikan päälle. Kovasti on kehuja tullut sisustuksesta. Kiitos niistä.

Sunnuntaina onkin sitten taas pudotusäänestys. Harmittaa jo tässä vaiheessa, molemmat tyypit ovat mahtavia. En osaa sanoa kumpi putoaa, mutta oli se kumpi tahansa, niin se jättää tähän ryhmään pienen aukon. Niin tulee käymää varmaankin jokaisen putoajan kohdalla.

Pikkuhiljaa alkaa päästä jyvälle tähän hommaan, mutta tällä alalla on kyllä niin paljon opeteltavaa, ettei koskaan tule tietämään kaikkea. Voi vain hämmästellä, kuinka Sedu on onnistunut rakentamaan oman imperiuminsa. Kunnioitettava asia todellakin. Viisas johtaja palkkaa alaisekseen itseänsä viisaampia ihmisiä, sanoi eräs kirjailija.

Eilen baarissa tuli joku mukava about 30 vee nainen kertomaan pelivinkkejä :) kehui mut ja Katskun taivaaseen. Hauskaa kuulla, millaisia meistä tehdään televisioon. Eihän siinä, mutta pitää alkaa miettimään jatkuvasti sanojaan.

Vaikka täällä ollaan oltu vasta pari viikkoa, niin tuntuu siltä, että on oppinut itsestään taas lisää ja ehkä joba kasvanutkin hieman. Näkee ehkä omat vahvuutensa ja heikkoutensa uudessa ympäristössä räikeämmin mitä normaalisti.

Kohta aletaan siivoilemaan ja sit voisi käydä syömässä vähän hampurilaisia.

Ainiin, kannattaa tilata Snowman!

Love,

Daniel
 

©2020 Baari - suntuubi.com